Guru npap Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 τσκ τσκ τσκ... κι αν δεν το είχα για να παίζω καμιά ναυμαχία με τον πληκτρά ή να διαβάζω τον καινούργιο Ήχο, πως θα βγαίνανε οι βραδιές με λέτε? 8);D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Mπορεις ομως να τις πληρωσεις (στο λογαριασμο) τις προβες? ;D (και δεν εννοοω το προβαδικο) εναπομείνασα μεγάλη πίκρα Σπύρε... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Mπορεις ομως να τις πληρωσεις (στο λογαριασμο) τις προβες? ;D (και δεν εννοοω το προβαδικο) Δε κατάλαβα την ερώτηση. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 εναπομείνασα μεγάλη πίκρα Σπύρε... ;) Πως με καταλαβαινεις ;D Για να φτασεις στο σημειο, να βγαζεις ενα προγραμμα 3-4 ωρων (μην πω πολυ παραπανω για πολλους), με πολλα καινουρια κομματια ως συνηθως μεσα και σε ροη που να πηγαινει ρολοι και να ακουγεται CD το live, οι προβες που χρειαζονται για να μην εχεις αναλογιο, δεν θα φτανουν οι μερες μεχρι το κλεισιμο της επομενης δουλειας που θα παιξεις. Θα ερχεται η εποχη να κλεισεις καινουρια δουλεια δλδ και θα χρωστας ακομα προβες απο την προηγουμενη. Κατι σαν την οικονομια της χωρας ;D Γιατι δεν φτανει μονο να ξερεις να παιζεις ενα κομματι απεξω. Ειναι πολλα στη μεση. Εκτος κι αν μιλαμε για προχειροδουλιες πανυηγυρακι, ή για μιαμιση δυο ωρες προγραμματακι με την μπαντα σου, με κομματια που παιζεις χρονια και το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια playlist κολλημενη στο μονιτορ. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Δε κατάλαβα την ερώτηση. Ξερεις ποσες εργατοωρες χρειαζονται (οχι για να μαθεις να παιζεις απεξω και αψογα τα κομματια, αλλά για ολα τα άλλα "παρελκομενα" ενω παιζεις)? Ποιος θα τις πληρωσει? Να αναφερω και την (ανυπαρκτη) ασφαλιση κατα την περιοδο των προβων? Να αναφερω τις αλλαγες της τελευταιας στιγμης ή κατα την περιοδο των παραστασεων? Μιλαμε για επαγγελματιες session παντα. Προσωπικα, ενω σε τετοιες καταστασεις εχω παντα αναλογιο μπροστα μου (μαλλον διπλα μου για να μη με κρυβει και οντως φαινεται αντιαισθητικο) σπανια κοιταζω μεσα στο πενταγραμμο. Πιο πολυ τις σημειωσεις κοιταζω πεταχτα. Κι αυτο για να μη μου αποσπουν την προσοχη απο το παιξιμο, τα "παρελκομενα" που θα πρεπει να θυμαμαι απεξω. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Ξερεις ποσες εργατοωρες χρειαζονται (οχι για να μαθεις να παιζεις απεξω και αψογα τα κομματια, αλλά για ολα τα άλλα "παρελκομενα" ενω παιζεις)? Ποιος θα τις πληρωσει? Να αναφερω και την (ανυπαρκτη) ασφαλιση κατα την περιοδο των προβων? Να αναφερω τις αλλαγες της τελευταιας στιγμης ή κατα την περιοδο των παραστασεων? Αν μιλαμε για επαγγελματιες παντα. Ναι, έχω μια αρκετά καλή ιδέα. Αν καταλαβαίνω σωστά όμως εσύ μιλάς για πίστα-παράσταση, ενώ εγώ μιλούσα κατά βάση για τα λαϊκά ή ροκ μικρομάγαζα: [...] σε "λαϊκά" είδη (rock, metal, blues, ρεμπέτικα κ.ο.κ) που ερμηνεύονται από ερασιτέχνες της διπλανής ή της παραδιπλανής πόρτας (που υποτίθεται δηλαδή ότι ικανοποιούν μια μεγάλη ανάγκη/αγάπη τους παίζοντας live) [...] τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Δεν εχει κατα την αποψη μου σημασια το μεγεθος του χωρου ή το ειδος της μουσικης που θα παιχτει. Σημασια εχει το ποσο μεγαλο ειναι το προγραμμα, ποσο καινουρια ειναι τα κομματια, κατα ποσο απαιτουνται αλλαγες στο προγραμμα και στις λεπτομέρειες και γενικα και οι προσδοκιες να βγει κατι προσεγμενο ή στα π@π@ρια μας. Για μενα το αναλογιο δεν σημαινει προχειροτητα στην προετοιμασια του προγραμματος. Το αντιθετο θα ελεγα. Οσο αντιαισθητικο κι αν ειναι. Αν τωρα το προγραμμα παραμεινει ιδιο για καιρο και δεν γινονται αλλαγες θα φυγει και το αναλογιο. Ουτε και ο ιδιος ο μουσικος θα το θελει. Σημασια εχει και αυτο που ακουω, οχι μονο αυτο που βλεπω. Προτιμω να βλεπω αναλογιο και να ακουω μουσικη, παρα χωρις αναλογιο και ολα χυμα (με την κακη εννοια). Εκτος κι αν μιλαμε για χυμα (με την καλη εννοια) μουσικη εξεπιτουτου. Πχ πανκ Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Για μενα το αναλογιο δεν σημαινει προχειροτητα στην προετοιμασια του προγραμματος. Το αντιθετο θα ελεγα. Οσο αντιαισθητικο κι αν ειναι. Αν τωρα το προγραμμα παραμεινει ιδιο για καιρο και δεν γινονται αλλαγες θα φυγει και το αναλογιο. Ουτε και ο ιδιος ο μουσικος θα το θελει. Σημασια εχει και αυτο που ακουω, οχι μονο αυτο που βλεπω. Προτιμω να βλεπω αναλογιο και να ακουω μουσικη, παρα χωρις αναλογιο και ολα χυμα (με την κακη εννοια). Εκτος κι αν μιλαμε για χυμα (με την καλη εννοια) μουσικη εξεπιτουτου. Πχ πανκ Ειμεθα τώρα στο ΠΑλΛΑΣ και βγαίνει ο σχωρεμένος ο ΛΟΥ , με στρογγυλό γυαλάκι, αλά Λένον και το αναλόγιο μπροστά και στα καπάκια μας έρχεται σεκιουριτας και μα ζητάει τη φωτογραφική μηχανή.............................Ημαρτόνε δλδ και σάλτα σε άλλο πλανητέρο φίλοους. Λίγο καιρόνε μετά βγαίνει παλι ο Λου στης Αλεξάνδρας το κλουβί και είναι στουπί, σέρνεται λαίμαι, γιατί?Δεν είχε αναλόγιο λαίμαι και είμαι σίγουρονες λαίμαι Θείος χωρέστον τον άνθρωπα ήταν υπέροχας No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 βγαίνει ο σχωρεμένος ο ΛΟΥ.. και το αναλόγιο μπροστά Λίγο καιρόνε μετά βγαίνει παλι ...Δεν είχε αναλόγιο λαίμαι Τα ειχε μαθει πια απεξω λαιμενες 8) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα που μου εκατσε η περιπτωση 30 κομματια λαιβ με καινουρια μπαντα μεσα σε μια εβδομαδα....(πρωτα κανονιστηκε το λαιβ και μετα η μπαντα!!!!!!)αναγκαστικά επαιξα με αναλογιο και παροτι βγηκαν σχετικα οκ τα κομματια δεν μπορω να πω οτι εγω το χαρηκα.Αισθανομουν πολυ αβολα να καθομαι ορθιος μπροστα απο το αναλογιο την περισσοτερη ωρα.Δεν μου ειχε ξανατυχει ποτε να παω σε λαιβ "απροετοιμαστος".Βεβαια απο την αλλη θα αισθανομουν ακομα πιο αβολα αν δεν το ειχα εκει μπροστα μου και καθε φορα χτυπουσα λαθος ακορντα....Τελοσπαντων καλο ειναι σε λαιβ καταστασεις η μπαντα να ειναι προετοιμασμενη ΤΟΣΟ καλα ωστε να μη το χρησιμοποιει.Ουτε και σαν θεατης θα μου αρεσε να βλεπω τον αλλο μπροστα απο το αναλογιο. "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση