soinex Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ :) Έχω αυτό το λάπτοπ dell inspiron 5737 με CPU intel core i7 4500u και ram 8gb. Αποφάσισα προς το παρόν να το γυρίσω από Ubuntu σε Windows και λόγω εργασιών στη σχολή αλλά και λόγω home recording, καθώς ειδικά στο δεύτερο δεν έβρισκα ούτε DAWs για να δουλέψω σε Linux αλλά και για να σετάρω με Wine κλπ το Ableton μου έφυγε ο...ποπός. ;D Μια αρχαία κάρτα ήχου που είχα δεν προσφέρει υποστήριξη για 64 bitα λειτουργικά οπότε ψάχνω μια σχετικά φθηνή επιλογή που με βάση και το λάπτοπ μου να έχω όσο γίνεται λιγότερο latency.Χρήση θα είναι να γράφω μόνο ένα κανάλι την φορά (κιθάρα ή πλήκτρα ή φωνή). Δουλεύω κυρίως το Ableton 9 και το Μixcraft 6. Αυτάααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Steinberg c1 εγώ αυτη δουλευω σε λάπτοπ με 7ρια 64μπιτα μια χαρα. www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Ποσα χρηματα διαθετεις max? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soinex Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2014 Ποσα χρηματα διαθετεις max? Ας βάλουμε ένα άνω όριο τα 150 πέσος (εεε euros ;D ;D ;D) Επίσης για την Steinberg που είπε ο degdekis ωραότατατη μου φαίνεται αλλά πρέπει να είναι discontinued ε; Πάμε μόνο για δεύτερο χέρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fonbass Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2014 http://us.focusrite.com/usb-audio-interfaces/scarlett-2i2 http://www.skroutz.gr/c/901/mousikos-eksoplismos-ypologist.html?keyphrase=focusrite+scarlett+2i2 και τα ρεστα δικα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση