George_gr Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Συγχωρήστε μου το post κύριοι συνάδλεφοι, δεν συνηθίζω να περιαυτολογώ κτλ αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται για μένα αλλά για την..αδυναμία μου. Τον ανηψιό μου! 17 χρονών ο πιτσιρικάς και ηχογράφησε το παρακάτω. Ναι ειμαι χαζο-θείος και το παραδέχομαι αλλά δεν είναι πολύ καλό έτσι κι αλλιώς; Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστούμε στον Δημήτρη Καλατζή και τον Περικλή Τριβολη για τη βοήθεια και τη συμμετοχή τους. https://www.youtube.com/watch?v=i1zKhK1NoAI www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Κι άλλος Wastor??? ; Τι τρέχει με το DNA σας ρε? ;D Ωραίος ο μικρός. Να σας ζήσει Γιώργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_gr Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Κι άλλος Wastor??? ; Τι τρέχει με το DNA σας ρε? ;D Tι να σου πω; Ξέρω κι εγώ; Εχουμε βαλθεί απ ότι φαίνεται οικογενιακώς να βασανίζουμε τα αυτιά του κόσμου! Τουλάχιστον ο αδερφός μου και ο πιτσιρικάς ασχολούνται με σοβαρά είδη μουσικής. Μόνο εγώ βγήκα χλέμπουρας!! χαχαχαχαχα Ωραίος ο μικρός. Να σας ζήσει Γιώργο. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Να σαι καλά!! www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 thumbs up! Εξαιρετικη δουλεια! Καθε επιτυχια στο προσφιλες ανηψουδι σου Γιωργο :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Έξοχο. Μπράβο. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Εξαιρετικό! Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Είναι παίκτης! Μπράβο του! (Και σε όλους τους συμμετέχοντες βέβαια!) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_gr Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας σχόλια. Ο μικρός ουσιαστικά ασχολείται με τα τύμπανα 2 χρόνια αλλά απ ότι φαίνεται το χει το θέμα. www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Ο μικρός ουσιαστικά ασχολείται με τα τύμπανα 2 χρόνια Μωρέ μπράβο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_gr Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Kι άλλο ενα από το ίδιο τρίο www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση