Προς το περιεχόμενο

Σάκης... σκέτο

atreu73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To show της αρκουδας τωρα live στον ΑΝΤ1....

Καταπληκτική φωτογραφία. Πιστεύω ότι είναι έτοιμη να παίξει τον Κύκλωπα σε επιθεώρηση-διασκευή της Οδύσσειας ειδικά για καθυστερημένους.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 125
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Με αφορμή αυτό το thread , κάθισα και είδα τη συνέντευξή της χθες.

Ξέρω γω…..διατείνεται πως το Θέατρο (στην καλή του μορφή) είναι «διδακτικό» σε «εξυψώνει» σε «παιδεύει»…και άλλα τέτοια.

Μπορεί.

Πάντως με αυτήν….ΔΕΝ τα κατάφερε και καλά (το θέατρο), το οποίο (κατά δήλωσή της) υπηρετεί 50 χρόνια.

ΑΝ μετά από τόσα χρόνια , το καλλίτερο που κατάφερε (το θέατρο) γι αυτή είναι «η κυρία Κατίνα», δεν τολμώ να φανταστώ πως θα ταν χωρίς αυτό το θεατρικό boost.

ΥΓ Μου θύμισε έναν ορισμό του "ελιτιστή" , τον οποίο ασπάζομαι.

Ελιτιστής είναι αυτός που προσπαθεί να μπεί στην elite....και ΔΕΝ τα καταφέρνει.

Νομίζω το καλύτερο σχόλιο το είπε ένας φίλος αρκετές σελίδες πιο πρίν...

Αλλάξτε του σώμα και μούρη και ξαναπάμε απ την αρχή την κριτική....

Μηδέν εις το πηλίκον...ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ

Η πλάκα είναι η εξής : κάποιοι που διαβάζουν το ποστ σου (ανορθόγραφο, γελοίο, δίχως φαντασία ως απάντηση του δικού μου) σκέπτονται : "καλά του τα λέει του μαλάκα του τρόλεϋ, όλο τον έξυπνο κάνει", ή αλλιώς "δεν πειράζει να διαβάζουμε κακογραμμένα ελληνικά όταν ο συγγραφέας έχει το δίκηο" ή αλλιώς "πολλά μέτρα, πολλά σταθμά" όπως έγραψα και παραπάνω.

Όσο για 'σένα ειδικώς, σου προτείνω (εκτός από το American Beauty) να ψαχτείς και με ταινίες του Μπρους Λη, καθότι διακρίνω και μία ροπή προς τα εξωτικά άνθη.

το οτι παιρνεις σοβαρα ολη αυτη τη π@π@ρι@ για συζητηση επειδη ο σακης ρουβας επαιξε σε θεατρικο! τι να πω, οκ ρε φιλε δικια σου ειναι η ζωη καντη οτι θελεις  , ανορθογραφος δεν ειμαι παντως με την καμια, εσυ γραφεις το δικιο με ητα.

ουτε ειχα ακουσει /δει τπτ πριν διαβασω αυτο το τοπικ ουτε θασχοληθω με τη μ@λ@κι@ του καθε παλαβιαρη "καλλιτεχνη" στην ελλαδα, πιες ενα ζεστο τσαι με τη βροχουλα σημερα και αραξε στα ζεστα.

ολοι δικιο εχουμε

Πάντως να αυτοπαρουσιάζεσαι σαν τιμητής και υπερασπιστής της υψηλής τέχνης και της ποιότητας στον πολιτισμό στην εκπομπή της Τατιάνας ... εε πως να το κάνουμε, ... είναι ολίγον τι μαλακία.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Η υπόθεση θυμίζει Κασιδιάρη-Κανέλλη.

Πολλοί χάρηκαν όχι τόσο για αυτό που έκανε ο Κασιδιάρης αλλά επειδή τις έφαγε η Κανέλλη.

Έτσι κι εδώ πολλοί που αντιπαθούν την Διαβάτη (επειδή την ταυτίζουν με τους ρόλους / μανιέρα της στην τηλεόραση χωρίς, όπως πιστεύω, να την έχουν δει ΠΟΤΕ στο θέατρο) εξυψώνουν τον Σάκηηηη...

Πείτε λοιπόν ότι δεν υπήρχε Διαβάτη και ότι διαβάσατε την είδηση ότι ο Σάκης Ρουβάς βραβεύτηκε για το ρόλο του σε αρχαία τραγωδία - και προσοχή δεν βραβεύτηκε μόνο επειδή ήταν καλός αλλά επειδή ήταν ο καλύτερος της χρονιάς, προσπερνώντας μεγάλους, έμπειρους και σοβαρότατους ηθοποιούς. Μήπως έτσι δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Ο Στρατος Τζωρτζογλου (αποφοιτος της Σχολης Θεατρου Τεχνης Καρολου Κουν) γιατι σιωπα? chin.gif

Αφόρητα εύστοχο σχόλιο...

Τρανή απόδειξη ο συγκεκριμένος "ηθοποιός" ότι η ρήση με τον παπά και τα ρούχα του είναι σοφότατη.

Νομίζω οτι μπερδεύετε την έννοια καλός ηθοποιός με το σκέτο ηθοποιός. Ο Τζωρτζογλου μπορεί να μην είναι Bates ακριβώς όπως ο Σάκης αλλά ηθοποιός είναι, όχι όπως ο Σάκης. Και για 'μένα εκεί είναι το θέμα, ότι συζητάμε για τον ηθοποιό Σάκη επειδή κάποιος κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα να του χαρίσει την ιδιότητα.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου