Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Είχα κι εγώ τις περιπέτειές μου monsieur Marathon ;) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 τι να πεις για τον Σακη... είναι πολύ δυσκολο να κανεις τις Βακχες κωμωδια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Είχα κι εγώ τις περιπέτειές μου monsieur Marathon ;) Nα ευχαριστείς τον θεό αν όντως έμοιαζαν με τον Alan Bates της απαγγελίας. Άσε που ήταν και σκατοχαρακτήρας. Δεν πήρε και βραβείο από την κριτική επιτροπή. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Nα ευχαριστείς τον θεό αν όντως έμοιαζαν με τον Alan Bates Ε εντάξει...δεν ήταν και τόσο άσχημες! ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 8) Ε εντάξει...δεν ήταν και τόσο άσχημες! ;D ;D τόχουν αυτό τα ξέκωλα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Όποιος έχει δείχνει! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Παρακάτω ένας ηθοποιός διαβάζει απόσπασμα από τις Βάκχες του Ευριπίδη, έτσι για να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς. H συγκριση ειναι ολιγον τι ασχετη βρε Atreu73. Το πρωτο βιντεο ειναι μια απαγγελια ενος αποσπασματος απο τις Βακχες ενω το δευτερο ειναι ολη η παρασταση. (Για την ιστορια, το αποσπασμα ειναι απο το "The Night Of Poetry" που εγινε τον Οκτωβριο του 1991 στο Ηρωδειο με τη συμμετοχη του Βαγγελη Παπαθανασιου να αυτοσχεδιαζει live και να συνοδευει την απαγγελια ποιηματων και κειμενων στα Ελληνικα, Αγγλικα και Γαλλικα απο τους Alan Bates, Fanny Ardan, Λυδια Κονιορδου, Γιαννη Βογλη κ.α. Στο YouTube υπαρχουν παρα πολλα αποσπασματα, αν οχι ολη η βραδια.) Στα του Sakis τωρα, απο το λιγο που ειδα, απο το 16ο περιπου λεπτο ως το 22ο, δεν με χαλασε καθολου, ισα ισα θα ελεγα, μου φανηκε Οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Στα του Sakis τωρα, απο το λιγο που ειδα, απο το 16ο περιπου λεπτο ως το 22ο, δεν με χαλασε καθολου, ισα ισα θα ελεγα, μου φανηκε Οκ. +1,αν και είδα όλη την παράσταση και ακόμα συμφωνώ. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Με την προώθηση μέχρι και πρωθυπουργούς βγάζουν, στην ηθοποιία θα κολλάγανε; Άλλωστε πάντα θα βρεθεί ένα 99% να αμαυρώνει κάποια τέχνη. Αιώνες τώρα. Δεν παν να .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Στα του Sakis τωρα, απο το λιγο που ειδα, απο το 16ο περιπου λεπτο ως το 22ο, δεν με χαλασε καθολου, ισα ισα θα ελεγα, μου φανηκε Οκ. Εντάξει, το παιδί μια χαρά κρατιέται. Γιατί να σε χαλάσει; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση