foxxx Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας θα ήθελα γνώμες για το συγκεκριμένο midi controller της Novation καθώς και την άποψη από άτομα τα οποία το έχουν δουλέψει η το δουλεύουν. Να επισημάνω ότι το θέλω καθαρά για την αμεσότητα όπως αναφέρουν (in control) στην λειτουργιά με το Ableton live 9. Ευχαριστώ 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broken tempo Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Τα προϊόντα της Novation συνδυάζονται καλά με το Ableton. Εγώ έχω το SL MKII και δουλεύουν μια χαρά. Δες και το παρακάτω βίντεο: http://brokentempo.bandcamp.com/ www.brokentempo.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα B.T. :) Ναι τα έχω 1000 δει και γενικά από Novation θα πάρω κάποια πράγματα από την σειρά launch family. Το SL MKII Είναι κορυφή αλλά κοιτάω το Launchkey όπως σειρά μετά θα έχει το Launch Control XL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το έχει κάνα παλικάρι να μας πει αν είναι ευχαριστημένος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broken tempo Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχεις κάποιο πλήκτρο, τότε με το Launch Control XL + Launch Pad, θα ελέγχεις πολύ καλύτερα το Ableton από το Launch Key (πιο καλά και από το SL MKII). http://brokentempo.bandcamp.com/ www.brokentempo.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 θα ελέγχεις πολύ καλύτερα το Ableton από το Launch Key (πιο καλά και από το SL MKII). Ναι έχει το σύστημα in control και πάει σφαίρα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Δεν δουλεύει κανείς με το εν λόγω controller ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση