cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Ναι βρε πλάκα κάνω, απλώς δεν κατάλαβα τι εννοείς ::) Το θέμα με τα 4 ακορντάκια ( C Am Dm G ) μου πέφτει "λιγο" και παρακαραχιλιοειπωμένο (και ψιλοκλεμένο από μένα από το D'YER MAK'ER των ZEPPELIN) για περαιτέρω ανάπτυξη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 ..Το θέμα με τα 4 ακορντάκια ( C Am Dm G ) μου πέφτει "λιγο" και παρακαραχιλιοειπωμένο... Με αυτά τα 4 κάναnε καριέρα οι Beatles.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Με αυτά τα 4 κάναnε καριέρα οι Beatles.. Εγώ είμαι της jazz :o, τι δουλειά έχω με αυτούς τους άσχετους :P ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ είμαι της jazz Α χα! Το ξερα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση