geodimitri Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Είναι πάρα πολύ ωραίο! Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Wow! Ρε παιδια με συγκινειτε..Δεν το περιμενα να γουσταρετε τοσο.Χαιρομαι που το χαρηκατε :D Μου φτιαχνει τη μερα αυτο το κομματι και νομιζω αυτη η αισιοδοξια περασε και στο recording τελικα. Στρατο/Σταυρο: ειδικα εσεις μη μιλατε! Αιντε.. :-* Περικλη: Ναι απο πατρα ειμαι ,καλα θυμασαι! Δεν ξερω αν εχουμε παραδοση σε καλους μουσικους,αλλα σιγουρα εχουμε παραδοση σε κακη μουσικη νοοτροπια εδω ..χαμου! (συγχωρεστε με για το ατακτο κειμενο,ειμαι απο κινητο) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο Βασίλη Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ ωραίος, ρε μαν! :) Γραψε κομματια.Κανε μουσικη,κανε αλμπουμ. :) Το αυτό. 8) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Εξαιρετικο!! περιμενα τη φωνη να μπει ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Πανέμορφο από όλες τις απόψεις! Με τι κιθάρα παίζεις; Πολύ καλός ήχος! http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο παιχταρα .Υπέροχο ;) ;) ;) ;) ;) ;) και η σφαλιαριτσα στο 2 4 δίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Φανταστικο ,μπραβο ρε αλανι!!!! If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Τι να πω που να μην ειπώθηκε....... Αριστος! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Περικλη: Ναι απο πατρα ειμαι ,καλα θυμασαι! Δεν ξερω αν εχουμε παραδοση σε καλους μουσικους,αλλα σιγουρα εχουμε παραδοση σε κακη μουσικη νοοτροπια εδω ..χαμου! (συγχωρεστε με για το ατακτο κειμενο,ειμαι απο κινητο) ------------------------------------------------------------------------------------- Ειπαμε οτι ειμαι ο ''μισος'' απο Πατρα αλλα και ολοκληρον να με μετρησεις παλι ''χαμουτζης'' Βγαινω!!Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε!! ;D ;D Για την κακη μουσικη νοοτροπια δηλωνω αγνοια (μιας και δεν μενω εκει..xαμου!!) Προχωρα εσυ τα κομματια και τις δουλειες σου εστω και με μουσικους απο αλλη πολη!! Μαλλον αρχιζω και αντιλαμβανομαι τι σε ταλανιζει (εχω διαβασει και την Αγγελια σου !!) Ισως να μπορεσω να σε βοηθησω( βοηθηκω εις την local (τοπικη διαλεκτο !!) Τα λεμε και με pm!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση