freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Εγραφα φωνη για το τελευταιο αλμπουμ των Hush 'n Rush και δίπλα ειχε την κλασσικη μου κιθαρα που ειχε αφησει εκτος θηκης καποιος που τη γρατζουναγε...(ο αλλος κιθαριστας). Πιανοντας την για διαλειμμα,μου βγηκε ενα τραγουδι και βιαστικα εγραψα στιχους και το ηχογραφησα λαιβ κιθαρα-φωνη μπροστα στην κονσολα..(ακουγονται κατι ανεμιστηρια υπολογιστη.. :-X :D) Σημερα με τη βροχουλα περασα μια ολοιδια κιθαρα για L-R paning... Το μοιραζομαι μαζι σας... :) I_DONT_WANT_TO_SING_THE__BLUES_ANYMORE.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Θανάσης Καλδής Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 cool!!! ήδη το έχω στα αυτιά μου με συνοδεία πιάνο και hammond b3 και τύμπανα με σκούπες The Bass Dredd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Είσαι τεκνό του Law Ofiτσε λαίμαι εκεί θα μένεις ρε :-* ;D ;D ;D ΥΠΕΡΟΧΟ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Jon bon jovi εσύ είσαι; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 ήδη το έχω στα αυτιά μου με συνοδεία πιάνο και hammond b3 και τύμπανα με σκούπες Σωστοοος! ;) Eτσι θελει αλλα...στο μελλον ισως.. ;) ΥΠΕΡΟΧΟ Μελι σταζει ο στομας' αποψε! ;D Θενκς Σαμ! Jon bon jovi εσύ είσαι; ;D ;D Οχι.Ο Βοn Αppetit. Eτρωγα ενα παστελι εκεινη την ωρα για λιγοτερο γρεζι. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Oτι και να παιξεις,ειναι αυτη η φωνη ρε φιλε που κανει το "κακο". Και μπλουζ στο λεπτο και ΦΩΝΑΡΑ!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Μου σηκώθηκε η τρίχα με την ερμηνεία σου. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.. Ακόμα ανατριχιασμένος είμαι ρε αλήτη.. it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Oτι και να παιξεις,ειναι αυτη η φωνη ρε φιλε που κανει το "κακο". Και μπλουζ στο λεπτο και ΦΩΝΑΡΑ!! :) Να σαι καλα αδερφε...Ποζερομπλουζ νεουορκεζικο βεβαια αλλα... Το διασκεδασα.. ;) :-* ρε αλήτη.. Πολυ μΕ αρεΖει αυτο το κομπλιμαν... :-* Μπιλυ μου το οτι σου αρεσε τοσο,ειναι μεγαλη χαρα για μενα... Να σαι καλα παιχταρα μου! Και ενα βιντεο να φαμε τα 50 κατομυρια βιουζ του Λαστ Κρισμας...... :D https://www.youtube.com/watch?v=Ep2Y7OfOcY8 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Νταξ τώρα ..... :-X ΘΕΟΣ! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Ι do! Mπράβο! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση