cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα κρασάρει το pc και θα πετάει μπλε οθόνες για μνήμη, κάθε τόσο. Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι ικανό για να κρασάρει το pc. Δεν ειναι ετσι φιλε μου Αλλα παω πασο γιατι σε λιγο θα φαω ξυλο. χαχααχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Για να συνοψισουμε λοιπον και να τελειωνουμε: 1) Ποτε μην χρησιμοποιειτε μαζι μνημες διαφορετικων προδιαγραφων, γιατι θα εχετε προβλημα. 2) Ποτε μην χρησιμοποιειτε μαζι μνημες ιδιων προδιαγραφων, γιατι και παλι θα εχετε προβλημα. 3) Χρησιμοποιειτε μαζι μονο μνημες που ερχονται "πακετο". Δηλαδη, αν ο υπολογιστης σας εχει μια μνημη CORSAIR VS2 8GB, και θελετε να κανετε αναβαθμιση στα 16GB, ΜΗΝ αγορασετε μια ακομα CORSAIR VS2 8GB. Την κατσατε!!! :-X Το σωστο ειναι να πεταξετε στα σκουπιδια την μνημη σας και να πατε να αγορασετε ενα σετακι των 2x CORSAIR VS2 8GB. Μα, θα μου πειτε, τι διαφορα υπαρχει? Α ρε ασχετα γατακια... ;D Η διαφορα ειναι φανερη: δυο ξεχωριστες CORSAIR VS2 8GB ΔΕΝ δουλευουν μαζι, αλλα δυο ξεχωριστες CORSAIR VS2 8GB μεσα στο ιδιο κουτι, δουλευουν αψογα! Η εξηγηση ειναι απλη, για οσους γνωριζουν βεβαια απο μνημες και δεν ειναι ξερολες. Ως γνωστον, δυο ομοιες μνημες που ερχονται μαζι πακετο, εχουν περασει πριν απο εξονυχιστικο ελεγχο της NASA, του MIT και του οργανισμου πυρηνικης ερευνας CERN, ενω διαθετουν πιστοποιητικα απο το εργαστηριο μοριακης βιολογιας EMBL και την Ευρωπαϊκη διαστημικη υπηρεσια (ESA). Γι αυτο και προτιμαμε τα σετακια. Βεβαια, η πλεον διαδεδομενη και αξιοπιστη λυση, οταν θελεις να αναβαθμισεις την RAM σου, ειναι να αγορασεις νεο υπολογιστη με μεγαλυτερη μνημη! Σ'αυτο συμφωνει κι ενας φιλος μου εδω διπλα που καθεται μαζι μου και διαβαζει το θεμα και γελαει γιατι δεν εχει καν υπολογιστη και εχει το κεφαλι του ησυχο. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Cos εγώ ξέρω πως αν κάποιος που δεν έχει γνώσεις διάβαζε αυτό Το να προσθετεις μνημη ακομα και της ιδιας εταιριας με τις ιδιες ακριβως προδιαγραφες, ακομα και με το ιδιο revision δεν συνισταται και δεν υποστηριζεται. θα πήγαινε και θα έκανε αυτό Δηλαδη, αν ο υπολογιστης σας εχει μια μνημη CORSAIR VS2 8GB, και θελετε να κανετε αναβαθμιση στα 16GB, ΜΗΝ αγορασετε μια ακομα CORSAIR VS2 8GB. Την κατσατε!!! :-X Το σωστο ειναι να πεταξετε στα σκουπιδια την μνημη σας και να πατε να αγορασετε ενα σετακι των 2x CORSAIR VS2 8GB. Μα, θα μου πειτε, τι διαφορα υπαρχει? Α ρε ασχετα γατακια... ;D Η διαφορα ειναι φανερη: δυο ξεχωριστες CORSAIR VS2 8GB ΔΕΝ δουλευουν μαζι, αλλα δυο ξεχωριστες CORSAIR VS2 8GB μεσα στο ιδιο κουτι, δουλευουν αψογα! και θα χάλαγε ένα σωρό λεφτά χωρίς λόγο. Αντί λοιπόν να παραδεχτείς ότι η διατύπωσή σου ήταν ισοπεδωτική (θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις εκφράσεις όπως "υπάρχουν καλές πιθανότητες", "μπορεί", "έχει συμβεί στο παρελθόν", κ.α.) κάθεσαι και δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Και αυτο με τα πανεπιστημια και το ποιος ξερει και ολα τα αλλα που γραφεις εγω τα λεω περιττες εμπαθεις παραθέσεις και αστοχα με το θεμα παραδειγματα. Πλάκα μου κάνεις. Εσύ δεν είπες, Πρεπει να ειμαι επαγγελματιας για να ξερω αυτα τα θεματα. Ολοι οι επαγγελματιες απο την αλλη τα ξερουν ολα? Ετσι νομίζεις? Οκ φιλε μου. Σε λιγο θα πουμε οτι μονο οι πτυχιουχοι μουσικοι μπορουν να βγαλουν καλά κομματια και το καλυτερο κομματι μπορει να βγει απο τον πιο πτυχιούχο. (ωωωωωωωωωω τι ειπε) εγώ φταίω που σου απάντησα; Έλεος. Πρώτα γράφεις κάτι και μετά λες ότι είναι εκτός θέματος; Παμε επι προσωπικου σε ενα θεμα....................... Εσύ τώρα νομίζεις ότι αν τα ίδια έλεγε η θειά μου η Μαρίκα (που τυγχάνει να είναι κι αυτή μέλος) δεν θα απαντούσα, εε; Δηλαδή μπαίνω στον κόπο γιατί είσαι εσύ, όχι γιατί αυτά που λες είναι λάθος; Καλά, πίστευε ότι θέλεις. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Cos εγώ ξέρω πως αν κάποιος που δεν έχει γνώσεις διάβαζε αυτό θα πήγαινε και θα έκανε αυτό και θα χάλαγε ένα σωρό λεφτά χωρίς λόγο. Αντί λοιπόν να παραδεχτείς ότι η διατύπωσή σου ήταν ισοπεδωτική (θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις εκφράσεις όπως "υπάρχουν καλές πιθανότητες", "μπορεί", "έχει συμβεί στο παρελθόν", κ.α.) κάθεσαι και δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Η διατυπωση μου ειναι μια χαρα και περιλαμβανει το τελευταιο σκελος σου. Αγνοω τις εγκλησεις σου στο συγκεκριμενο θεμα ως ανυπόστατες. Ξαναπαραπεμπω για το θεμα στο πρωτο μου ποστ. Αυτα ειχα να πω για το θεμα και εδω ολοκληρώνεται η συμμετοχη μου στο topic. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Η διατυπωση μου ειναι μια χαρα και περιλαμβανει το τελευταιο σκελος σου. Αγνοω τις εγκλησεις σου στο συγκεκριμενο θεμα ως ανυπόστατες. Ξαναπαραπεμπω για το θεμα στο πρωτο μου ποστ. Αυτα ειχα να πω για το θεμα και εδω ολοκληρώνεται η συμμετοχη μου στο topic. Αυτά που λες στα επιστρέφω. ;D ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Αυτά που λες στα επιστρέφω. ;D ;D Λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση