Προς το περιεχόμενο

Ασυμβατότητα RAM

asprados

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω δεν θα το συνιστουσα.

Αυτό είναι δικό σου θέμα, δεν αφορά τις εταιρίες.

Άλλη μια φορά. Κανείς δεν είπε ότι η ανάμειξη μνημών διαφορετικών προδιαγραφών δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα. Κανείς, ποτέ.

Εσύ μας λες ότι ακόμα και ίδιες προδιαγραφές να έχουν πάλι πρόβλημα μπορεί να έχεις.

Το να προσθετεις μνημη ακομα και της ιδιας εταιριας με τις ιδιες ακριβως προδιαγραφες, ακομα και με το ιδιο revision δεν συνισταται και δεν υποστηριζεται.

Κι εμείς σου λέμε ότι αυτό είναι λάθος. Οι πιθανότητες να συμβεί πρόβλημα με διαφορετικές μνήμες ίδιων προδιαγραφών είναι πραγματικά ελάχιστες. Σου λέω ότι στα 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας δεν μου έχει συμβεί ποτε και εσύ μου λες για κάποιον που ξέρει από υπολογιστές. Τι είδος συζήτηση θες να κάνουμε λοιπόν;

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αυτό είναι δικό σου θέμα, δεν αφορά τις εταιρίες.

Άλλη μια φορά. Κανείς δεν είπε ότι η ανάμειξη μνημών διαφορετικών προδιαγραφών δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα. Κανείς, ποτέ.

Εσύ μας λες ότι ακόμα και ίδιες προδιαγραφές να έχουν πάλι πρόβλημα μπορεί να έχεις.

Κι εμείς σου λέμε ότι αυτό είναι λάθος. Οι πιθανότητες να συμβεί πρόβλημα με διαφορετικές μνήμες ίδιων προδιαγραφών είναι πραγματικά ελάχιστες. Σου λέω ότι στα 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας δεν μου έχει συμβεί ποτε και εσύ μου λες για κάποιον που ξέρει από υπολογιστές. Τι είδος συζήτηση θες να κάνουμε λοιπόν;

και εγω σου λεω οτι καθομαστε δυο ανθρωποι στο ιδιο δωματιο αυτη τη στιγμη που μας εχει τυχει και των δυο.

Σημασια εχει το ποσο ξερεις η αν αναγνωριζεις οτι συμβαινει.

Και που ξερεις τι ξερω εγω για υπολογιστες η ποσο ξέρω?

Πρεπει να ειμαι επαγγελματιας για να ξερω αυτα τα θεματα.

Ολοι οι επαγγελματιες απο την αλλη τα ξερουν ολα? Ετσι νομίζεις?

Οκ φιλε μου.

Σε λιγο θα πουμε οτι μονο οι πτυχιουχοι μουσικοι μπορουν να βγαλουν καλά κομματια και το καλυτερο κομματι μπορει να βγει απο τον πιο πτυχιούχο. (ωωωωωωωωωω τι ειπε)

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

εσυ απο μνημες φιλος ξερεις? χαχαχα

Μπαααα λίγα πράγματα με κάνα πύραυλο μονο και κύριος Aerospatialle MM40 blo-ck 2 Exocet   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μπαααα λίγα πράγματα με κάνα πύραυλο μονο και κύριος Aerospatialle MM40 blo-ck 2 Exocet  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

καλα, δεν εισαι ο μονος χαχαχααχ

Προσεξτε εκει που εισαι το θεμα με τις ram.

Ξερεις εσυ. λολ

Ξέρω και για Ram ξέρεις κάτι παλιό εκτοξευτήρες RAM-SYS Mk 49 με 21 βλήματα

επιφανείας - αέρος  ;D ;D ;D

κανονισε να γινει κανα μπαμ

Να παιρνετε ιδια κιτ για να ειμαστε σιγουροι.

και εγω σου λεω οτι καθομαστε δυο ανθρωποι στο ιδιο δωματιο αυτη τη στιγμη που μας εχει τυχει και των δυο.

Σημασια εχει το ποσο ξερεις η αν αναγνωριζεις οτι συμβαινει.

Και που ξερεις τι ξερω εγω για υπολογιστες η ποσο ξέρω?

Οκ φιλε μου.

Σου είπα εγώ ρε φίλε ότι δεν σας έχει συμβεί; Είπα εγώ ότι δεν συμβαίνει; Έλεος πια μ' αυτή την ασπρόμαυρη λογική, ή θα συμφωνούμε πλήρως ή θα διαφωνούμε πλήρως.

Απ' την στιγμή που μου λες ότι σας έχει συμβεί και δεδομένου ότι δεν ζείτε σε παράλληλο σύμπαν προφανώς και η πιθανότητα δεν είναι μηδενική.

Όμως σου λέω ότι η δικιά μου επαγγελματική εμπειρία και η εμπειρία πολλών φίλων και γνωστών (τι, μόνο εσύ έχεις φίλους "γνώστες") έχει δείξει ότι δεν συμβαίνει συχνά. Μάλιστα πρώτη φορά το ακούω από εσένα.

Τι ακριβώς θες λοιπόν να σκεφτώ; Το είπε ο cos αρα θα συμβαίνει συχνά; Μάλιστα τόσο συχνά που θα πρέπει να δεχτώ αυτό που λέει για το ότι "δεν υποστηρίζεται"; Δηλαδή την δικιά σου μη επαγγελματική γνώμη να την δεχτώ σαν την μόνη αληθινή ενώ την δικιά μου επαγγελματική κι αυτή πολλών συναδέλφων να την απορρίψω; Μα τώρα, σοβαρά;

Και στο ξαναλέω μήπως και γίνει αντιληπτό. Δεν σου λέω ότι δεν συμβαίνει, σου λέω ότι δεν συμβαίνει συχνά. Κατανοητό τώρα;

Οκ φιλε μου.

Σε λιγο θα πουμε οτι μονο οι πτυχιουχοι μουσικοι μπορουν να βγαλουν καλά κομματια και το καλυτερο κομματι μπορει να βγει απο τον πιο πτυχιούχο. (ωωωωωωωωωω τι ειπε)

Καλα, αν χρειαστείς γιατρό έχω να σου προτείνω έναν πολύ καλό μπλόγκερ. Αν σου χαλάσει το αυτοκίνητο πήγαινέ το σε κουρέα κι αν θες κούρεμα πήγαινε στο συνεργείο. Προφανώς όλοι όσοι τρώνε τα χρόνια τους στα πανεπιστήμια είναι μαλάκες αφού αρκεί "το φιλαράκι που ξέρει".

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω όλους που ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν.

Θέλα να διευκρινήσω ότι εγώ δεν είμαι άσχετος με το αντικείμενο, απλά ήθελα μια 2η γνώμη απο προσωπικές εμπειρίες.

Αυτό που γνωρίζω εγώ, είναι ότι αν δεν ταιριάζουν απόλυτα απο πλευράς χρονισμού κλπ, στην ουσία ακυρώνεις τα πλεονεκτήματα για τα οποία τις έχεις αγοράσει (dual/triple channel) κι ενδεχομένως ρίχνεις την απόδοση, ή μάλλον δεν έχεις όσο καλή απόδοση θα μπορούσες να έχεις με το συγκεκριμένο hardware.

Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα κρασάρει το pc και θα πετάει μπλε οθόνες για μνήμη, κάθε τόσο. Στο παρελθόν έχω μιξάρει ότι να'ναι συνδυασμούς RAM σε παλιά μηχανήματα και εξαιρετικά σπάνια τύχαινε να κρασάρουν. Στην τωρινή περίπτωση έχει 2 ζευγαράκια μνημών, που είναι ματσαρισμένα μεταξύ τους και που κουμπώνωνται στα αντίστοιχα slots για dual channel.

Είναι και οι τέσσερις απο 1G, 800Mhz, dual channel με μοναδική διαφορά στα clocks. Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι ικανό για να κρασάρει το pc. Ενώ με τα 2G της μιας ή της άλλης εταιρείας μόνο, δουλεύει απροβλημάτιστα...

Σου είπα εγώ ρε φίλε ότι δεν σας έχει συμβεί; Είπα εγώ ότι δεν συμβαίνει; Έλεος πια μ' αυτή την ασπρόμαυρη λογική, ή θα συμφωνούμε πλήρως ή θα διαφωνούμε πλήρως.

Απ' την στιγμή που μου λες ότι σας έχει συμβεί και δεδομένου ότι δεν ζείτε σε παράλληλο σύμπαν προφανώς και η πιθανότητα δεν είναι μηδενική.

Όμως σου λέω ότι η δικιά μου επαγγελματική εμπειρία και η εμπειρία πολλών φίλων και γνωστών (τι, μόνο εσύ έχεις φίλους "γνώστες") έχει δείξει ότι δεν συμβαίνει συχνά. Μάλιστα πρώτη φορά το ακούω από εσένα.

Τι ακριβώς θες λοιπόν να σκεφτώ; Το είπε ο cos αρα θα συμβαίνει συχνά; Μάλιστα τόσο συχνά που θα πρέπει να δεχτώ αυτό που λέει για το ότι "δεν υποστηρίζεται"; Δηλαδή την δικιά σου μη επαγγελματική γνώμη να την δεχτώ σαν την μόνη αληθινή ενώ την δικιά μου επαγγελματική κι αυτή πολλών συναδέλφων να την απορρίψω; Μα τώρα, σοβαρά;

Και στο ξαναλέω μήπως και γίνει αντιληπτό. Δεν σου λέω ότι δεν συμβαίνει, σου λέω ότι δεν συμβαίνει συχνά. Κατανοητό τώρα;

Καλα, αν χρειαστείς γιατρό έχω να σου προτείνω έναν πολύ καλό μπλόγκερ. Αν σου χαλάσει το αυτοκίνητο πήγαινέ το σε κουρέα κι αν θες κούρεμα πήγαινε στο συνεργείο. Προφανώς όλοι όσοι τρώνε τα χρόνια τους στα πανεπιστήμια είναι μαλάκες αφού αρκεί "το φιλαράκι που ξέρει".

Φιλε. Η αρχικη σου τοποθετηση ηταν ασπρομαυρη.

Και αυτο με τα πανεπιστημια και το ποιος ξερει και ολα τα αλλα που γραφεις εγω τα λεω περιττες εμπαθεις παραθέσεις και αστοχα με το θεμα παραδειγματα.  

Μπορουσες να πεις, επειδη το ειπε ο cos ας το τσεκαρουμε πρωτα και μετα να τον κραξουμε.

Μπαινουμε σε μια ατοπη αντιπαραθεση.

Τωρα αν σε πειραξε το συνισταται και το υποστηριζεται.

Εγω αμα με ρωτησει καποιος θα του πω τα ιδια και θα του συστησω να μην το κανει καλυτερα η να το κανει γνωριζοντας οτι υπαρχει αυτη η περιπτωση.

Αν εσυ εκανες ερευνα και ειδες οτι το δειγμα υποδεικνυει οτι ναι μεν υπαρχει το θεμα (παλι καλα που παραδεχομαστε οτι εστω υπαρχει, παρολη την αρχικη απωλεια μαλλιων του waterfall και το reply σου #4 που επεσες απο τα συννεφα και με quotares ενω τωρα εισαι πιο συγκαταβατικος εστω) αλλα ειναι σπανιοτατο (και εστω οτι  εγω και ενας αλλος σε μια παρεα φιλων πρεπει να παμε να παιξουμε τζοκερ) συστησε να το κανουν αφοβα και οτι ειναι αδυνατον να τους συμβει, πιο πιθανο ειναι να πιασουν το τζοκερ και εχε το πτυχιο σου ταυτοτητα να το δειχνεις.

Ελα ρε φιλε τωρα.

Παμε επι προσωπικου σε ενα θεμα.......................

Εδω φορουμ ειναι.

Στην τελικη κανε ενα search στο google για mixing ram issues και βγαλε επισης τα συμπερασματα σου για το αν η αρχικη μου τοποθετηση ειναι λανθασμενη, αναξια αναφορας κλπ κλπ.

Εγω επιμενω στην αρχικη μου τοποθετηση ως γνωμη και τελος απο εμενα/

Ο op διαβασε και ας κρινει.

Οποιος αλλος ενδιαφερεται για το θεμα ας κρινει επισης τις τοποθετησεις.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου