cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Ειπαμε εμεις οτι βαζουμε διαφορετικες μνημες μαζι? Οχι. Οσο για το format, δεν ειμαι απο τους αστειους που νομιζουν οτι το format ειναι "δια πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν, προσωπικα κανω φορματ σπανιοτατα. Το θεμα ειναι οτι εγραψες κατι που ειναι εντελως ασχετο, κι ας λεει οτι θελει η Corsair για γατακια και σκυλακια, καλα κανει και τα λεει, πως αλλιως θα πουλησει τα RAM kit της σε αδαεις? Τα RAM kit btw, ΔΕΝ ειναι τεσταρισμενα, απλα δυο ομοιες μνημες βαζoυν σε ενα πακετο και αυτο ειναι ολο. Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα παραμυθια για 5χρονα. Εσυ δε οctapus παραθετεις το ειρωνικο μου Το θεμα ειναι οτι εγραψα κατι που ισχυει. Που συμβαινει και εδωσα και την εξηγηση. Ας λεει λοιπον η corsair οτι θελει, ψεμματα λεει και αυτη. Αφου εισαι και μεσα στα πραγματα και ξερεις οτι τα kit δεν τεσταρονται πριν μπουν στα κουτια. Και αφου υπαρχει ενα παραδοξο στον φιλο μας που δεν συμβαινει για το λογο που περιεγραψα που δεν ειναι μεν ο απολυτος κανονας αλλα ειναι κατι που συμβαινει και εχει συνεπειες γι αυτο καλο ειναι να αποφευγεται........................... Εγω τωρα θα αποδεχτω το οτι ειμαι εγω το πενταχρονο παιδακι. Εσυ δε octapus βαζεις αυτο ως spot the differences ενω στα πληρη post εχει αλλο νοημα, θελοντας να πεις οτι αντιφάσκω. Τι να σου πω φιλε μου. Ναι παιδια, εκανα λαθος. Δεν ισχυουν αυτα που λεω. Αγνοηστε τα και συγνωμη για το ποστ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Κάτσε cos να συνεννοηθούμε ένα λεπτό. Kατά την δικιά σου γνώμη αν βάλεις δύο σετ μνημών με ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές αλλά άλλης εταιρίας θα έχεις ή όχι πρόβλημα; Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Κάτσε cos να συνεννοηθούμε ένα λεπτό. Kατά την δικιά σου γνώμη αν βάλεις δύο σετ μνημών με ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές αλλά άλλης εταιρίας θα έχεις ή όχι πρόβλημα; εχω απαντησει στο αρχικο ποστ φιλε μου σαφεστατα αλλα επειδη εισαι εσυ θα ξανααπαντησω. Ναι, μπορει να εχεις προβλημα. Μπορει και να μην εχεις. Γι αυτο δεν συνισταται. Περιεγραψα και προσωπικο μου παραδειγμα με μνημες ακριβως ιδιες με ιδιο revision και ιδια χωρητικοτητα. 4gb κιτ - συνολο 8 gb , 4 dimm λοιπον που δεν δουλεψαν, πεταγε μπλε οθονες. Πηγα στο μαγαζι, εξηγησα στον υπαλληλο που ενδιαφερθηκε για το θεμα, το ψαξαμε μαζι, με ευχαριστησε γιατι δεν το ηξερε (εγω ετυχε να το ξερω) και μαλιστα αποδεχτηκε να μου αντικαταστησει με διαφορα τιμης το καινουργιο kitt. πηρα τα 8 giga συνολο 2 dimm και για πλακα τα εβαλα με τα προηγουμενα 4giga που ιδια ειχα της ιδιας εταιρειας αυτη τη φορα μαλιστα και με διαφορετικο revision και .... .ΔΟΥΛΕΨΑΝ συνολο 12gb Αρα... γινεται. Αλλα μπορει και να συμβει αυτο που συνεβει στον φιλο μας που δεν ειναι ο μόνος. Εγραψα λοιπον οτι εγραψα κατι που εχει ξανασυζητηθει στο φορουμ. Και εγω εχω αναμειξει ραμ και στις 10 φορες τις 3 μου εχει τυχει να μην συνεργαζονται Θαυμαζω την προσωπικη σου αξιωση να μιλαμε με τεκμηρίωση. Αλλα αμα ειναι για να πεισω για ενα θεμα που ετυχε να γνωριζω, που πολλοι δεν το γνωριζουν οτι υφισταται να φερνω ολα τα link, γνωματευσεις ειδικων κλπ κλπ δεν ειναι πρακτικο. Αντιθετα θεωρω ασχημο οταν ενας εχει την αλλη αποψη που δικαιως μπορει να την εχει να πιανει τον αλλο απο τα μαλλια οπως το αρχικο ποστ του waterfall. Μπορει να την εκφρασει λιγο διαφορετικα. Δεν ειναι δυσκολο Βγαλε τωρα τα συμπερασματα σου. Ελευθερα. Δεν ειπα ουτε κατι απολυτο, δεν εγραψα νομιζω δηλαδη οτι αναμειγνυοντας ραμ dimmakia ιδιας η διαφορετικης ταχυτητας δεν θα δουλεψουν ποτε. Ειπα κατι που περιγραφει τους λογους που αντιμετωπιζει ο φιλος το προβλημα Αρα δεν συνισταται οχι γιατι δεν γινεται, αλλα γιατι μπορει να δημιουργηθουν προβληματα. Σε καλυψα? Το απορρίπτεις τελειως? Οκ no problem Να συνεχισω να αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας? Τι αλλο να κανω, να γυρισω το χρονο πισω και να μην το εγραφα καθολου για να μην δεχτω την αδικαιολόγητη απο δικη μου πλευρας, απόρριψη που μου προκαλει αισθημα κατάθλιψης και με πληγώνει ηθικά? Δεν αποσυρω την αρχικη μου τοποθετηση στο θεμα και δεν αφιερωνω αλλο χρονο για να απολογηθω αδικως. Για εσενα το εκανα γιατι σε συμπαθω. Τελος. *και τον καταρραχτη τον συμπαθω, για να μην εχουμε παρεξηγησεις. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Το να προσθετεις μνημη ακομα και της ιδιας εταιριας με τις ιδιες ακριβως προδιαγραφες, ακομα και με το ιδιο revision δεν συνισταται και δεν υποστηριζεται. Αυτό έγραψες cos όχι μπορεί, ίσως, μερικές φορές. Μια χαρά συνίσταται και μια χαρά υποστηρίζεται λοιπόν. Προφανώς και μπορει να δημιουργηθεί πρόβλημα αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο. Μάλιστα στα 10 χρόνια που είμαι επαγγελματικά στον χώρο της πληροφορικής πρώτη φορά το ακούω. Άλλωστε ο ΟΡ είπε ότι οι μνήμες που έβαλε έχουν διαφορετικούς χρονισμούς. Εκεί προφανώς και μπορεί να μην δουλέψουν. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό έγραψες cos όχι μπορεί, ίσως, μερικές φορές. Μια χαρά συνίσταται και μια χαρά υποστηρίζεται λοιπόν. Προφανώς και μπορει να δημιουργηθεί πρόβλημα αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο. Μάλιστα στα 10 χρόνια που είμαι επαγγελματικά στον χώρο της πληροφορικής πρώτη φορά το ακούω. Άλλωστε ο ΟΡ είπε ότι οι μνήμες που έβαλε έχουν διαφορετικούς χρονισμούς. Εκεί προφανώς και μπορεί να μην δουλέψουν. Εκει ειναι πιο πιθανον να μη δουλεψουν. Δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορετικο λεμε. Προφανως εχω δικιο απο την αρχη και το παρεθεσα πολυ σωστα. Προφανώς. Αν μετα απο αυτα εσυ βγαζεις συμπερασμα οτι συνισταται, Οκ φιλε μου. Εγω δεν θα το συνιστουσα. Εγραψες Τι πάει να πεί υπό προυποθέσεις; Ή δουλεύουν ή δεν δουλεύουν. Σου εξηγησα τι παει να πει. αμα τωρα δεν θελεις να καταλαβεις. Οκ φιλε μου. Δεν υπαρχει ασπρο και μαυρο σε αναλογα θεματα. Αμα τα απορριπτετε ολα αυτα και εξακολουθειτε. Καθιστε να του λυσετε το προβλημα που εχει για να δουλεψει σωστα. Ωχου. χαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορετικο λεμε. Προφανως εχω δικιο απο την αρχη και το παρεθεσα πολυ σωστα. Προφανώς. Προφανως κανεις πλακα. Προφανως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Προφανως κανεις πλακα. Προφανως... ναι φιλε μου. Ετσι ειναι. Ευτυχως που μπηκες εσυ και ξεκαθαρισες τα πραγματα και δεν επετρεψες να περασει η αποψη ενος θεματος που εσυ το αγνοεις και δεν το δεχεσαι και εγω το εβγαλα απο την φαντασια μου, δεν μου εχει συμβει, δεν ειναι αποδεκτο απο οσους το γνωριζουν και προφανως συνιστας στον κοσμο Αναμειξτε μνημες αφοβα. Και αμα τρωτε μπλε οθονες η παγωματα, μονο αυτο δεν φταιει. Ιδιαιτερα αμα αναμειξετε κιτ μνημων ιδιας εταιρειας, ιδιων χρονισμων, ιδιας ταχυτητας και ιδιου revision δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να συμβει να μην συνεργαστουν. To ειπε ο waterfall που ξερει και την διαδικασια πως πακεταρονται οι μνημες στα κουτια χωρις τεστ. Η πλακα ειναι οτι εχω ενα φιλο μου εδω διπλα που του εχει συμβει το ιδιο, διαβαζει τα ποστ και γελαει. Ειμαστε οι εξαιρεση εμεις που μας συνεβη. Μην μας δινετε σημασια. Αυτα περι μνημων που γραφει ο cos_dr ειναι κουραφεξαλα. χαχαχαχαχα Ετσι ειναι φιλε μου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Ερώτηση κρίσεως!!! Από vespa ξέρετε ???? ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Ερώτηση κρίσεως!!! Από vespa ξέρετε ???? ;D ;D ;D ;D εσυ απο μνημες φιλος ξερεις? χαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marvin+ Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Ομολογώ οτι με τις μνήμες εχω και εγω πρόβλημα Τωρα τελευταία ξεχνάω πως με λένε "Just for the variety, you understand" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση