Προς το περιεχόμενο

Hollow Times

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοους, σε κάθε κομμάτι μου τα λες, σου απαντάω, μου τα ξαναλές, σου ξαναπαντάω αλλά δε συνενογιόμαστε. ;D Μπάντες υπάρχουν. Να ήξερες πόσο δύσκολο είναι (για πολλούς λόγους που δε θα αναλύσω τώρα) να παιχτούν αυτά κομμάτια και κυρίως να παιχτούν σωστά. Παρόλα αυτά, μερικά είναι ήδη σε διαδικασία πρόβας. Για τη φωνή, αυτό που ακούς είναι πολύ κοντά στο καλύτερο που έχω. Δηλαδή αν το έκανα καμιά 20αριά takes ακόμα, μπορεί να υπήρχε και ένα λίγο ανώτερο. Αλλά μέχρι εκεί.

Είσαι οργανωτικό παλουκάρι φίλοους, αν εξαιρέσουμε τη τελειομάνιά σου, που σε φρενάρει τα μάλα, θα ίππο για τελευταίαν φοράν, δια να μην σε κουράζω ;D κανά δυο πραματάκια .

Πάψε να ψυρίζεις τη μαιμού΄εκεί που ΔΕΝ χρειάζεται, στις μπουθάρες δλδ  ;D.

Κάνε ηχογραφήσεις με εξωσχολικούς συνεργάτας και μη διστάσεις να δεχτείς ή όχι τις ιδέες τους.

Αυτά τα τέικ χρησιμοποίησέτα για να βγάλεις όλη την ομορφιά των τραγουδιών σου, κατέχεις εξάλλου το σπορ της ηχοληψΩπαραγωγής, στη τελική πήγαινε και σε κανά προαγωγό φίλο-γνωστό και δώστα να στα σενιάρει, σύμφωνα με τα γούστα ΣΟΥ.

Το παν είναι να πατήσεις το πόδι σου πάνω στο σβέρκο όλων των συμμετεχόντων, να είσαι σίγουρος πως θα δεχθούν, αρκεί να ξέρεις πως να τους πατάς :D.

Εδώ το κάνουν για μένα ρε τον άσχετο, για σένα θα κάνουν πωποτούμπες λαίμαι  ;D ;D ;D

Όταν γράφεις φουνητικά, πιες κανά ποτηράκι παραπάνω, είσαι ψυχοπονιάρης, θα σε βγει και στο άσθμα και το επόμενο πρωινό ξανάκουσέτο και σα τους Πέρσες, κράτα ότι ακούεις ξενέρωτος σουστό και τα άλλα πέτατα ;D

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Όταν γράφεις φουνητικά, πιες κανά ποτηράκι παραπάνω, είσαι ψυχοπονιάρης, θα σε βγει και στο άσθμα και το επόμενο πρωινό ξανάκουσέτο και σα τους Πέρσες, κράτα ότι ακούεις ξενέρωτος σουστό και τα άλλα πέτατα ;D

Τα είπες όλα Σάμυ! ;)

Σπύρο κάνε αυτό ακριβώς με τα φωνητικά!

Δοκιμασμένη συνταγή και από άλλους (εκτός εμού). ;)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Αν η μνήμη μου δεν μα απατά, το έχει ήδη κάνει στο Secondhand Love. :)

Η επανάληψις μήτηρ ..... το υπόλοιπο δεν το θυμάμαι, αλλά είναι σίγουρα μήτηρ. ;D ;D ;D

Αν δεν έπιασε με ένα ποτηράκι, ας το δοκιμάσει με ένα μπουκαλάκι (το κασόνι έρχεται αργότερα στην λίστα)! ;D ;D ;D

Είναι μέχρι να βρεθεί το sweet spot.

Μετά .... πίσω και σας φάγαμε!

Freud-Σαντές

Κύριοι, δεν πίνω ποτέ μόνος σπίτι γιατί παλιά το έκανα πολύ και μου ξέφυγε. Άλλο βέβαια να είμαι κάπου έξω, να γυρίσω και να γράψω φωνές. Αν και συνήθως μετά από τέτοια ταλαιπωρημένη έξοδο το μόνο που προλαβαίνω πριν το κρεβάτι είναι ένα-δυο παναντόλ για τον δεδομένο πονοκέφαλο της επομένης. Το secondhand love που ανέφερε ο Σπύρος, αν θυμάμαι καλά, είχε ηχογραφηθεί ένα βράδυ μετά την κρεπάλη. Υπήρχε με άλλα λόγια η βραχνάδα και μια κάποια ταλαιπωρία αλλά το πνεύμα ήτο στη θέση του.  ;D

Πολυ ομορφη και τρυφερη συνθεση αλλα πχ το σλαιντ ενω παιζει πολυ ομορφα μελωδικα θεματα ο ηχος του ,αυτη η λαμπιλα που ελαχιστα γρεζαρει με χαλασε.Θα το προτιμουσα πεντακαθαρο και στραγαλενιο με βαθακι,χωρις το ξυσιμο που δεν ταιριαζει και πολυ με την γλυκαδα και την ευαισθησια της συνθεσης.Η φωνη θελει δουλεια και το ξες μην μπω σε λεπτομερεις.

Γιώργο το overdrive στο slide είναι αναγκαστικό αν θες να έχεις sustain. Η μελωδία του κομματιού θα ήταν αδύνατο να παιχτεί με καθαρό ήχο. Πάντως περί ξυσίματος σε σημεία θα συμφωνήσω. Έπαιξα με τον μεσαίο της στρατ ενώ ενδεχομένως θα ακουγόταν καλύτερα με neck. Να 'σαι καλά.

Ενωμοτάρχης

Κύριοι, δεν πίνω ποτέ μόνος σπίτι

1ο Λάθος!

το πνεύμα ήτο στη θέση του.

2ο Λάθος!

το overdrive στο slide είναι ....

.... must φίλε μου!

Freud-Σαντές

Αυτό που παθαίνω με σένα αγαπητέ JJ είναι οτι όταν ακούω ένα σου κομμάτι παίρνει μπάλα άλλα δεκαπενταριά στη σειρά καί συνεχόμενα σαν αυτούς τους δίσκους που έβαζα κάποτε στο πικάπ γιά ένα τραγούδι καί κολούσε η βελόνα μέχρι το τέλος..λαίμαι

Ωραίος καί πάλι! 8)

Αυτό που παθαίνω με σένα αγαπητέ JJ είναι οτι όταν ακούω ένα σου κομμάτι παίρνει μπάλα άλλα δεκαπενταριά στη σειρά καί συνεχόμενα σαν αυτούς τους δίσκους που έβαζα κάποτε στο πικάπ γιά ένα τραγούδι καί κολούσε η βελόνα μέχρι το τέλος..λαίμαι

Ωραίος καί πάλι! 8)

Emfasis αγαπητέ με τιμάς. Ευχαριστώ πολύ.

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου