playel Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Αν και σίγουρα δεν είμαι ο πρώτος που το έχει κάνει είπα να ανεβάσω μία φωτο! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Ωραιο. Που το βρηκες το διαφανες joystick? Για πες καμια λεπτομερεια. (btw, το απο πανω synth ειναι το Yamaha MO6, σωστα?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 :) Το πλεξιγκλας το εφτιαξε ενα φιλαράκι μου. Του έδωσα το bender του fantom, αφαίρεσε το επάνω μέρος (αυτό που φαίνεται με το μάτι δλδ...το έκοψε) και σχεδίασε με το χέρι το πλέξι γκλας το οποίο φυσικά το γυάλισε και το κόλλησε με ειδική κόλλα επάνω στο σημείο που αφαίρεσε! Έπειτα έγιναν 2 τρυπούλες στη βάση του bender και τοποθετήθηκαν 2 led λευκά τα οποία τροφοδοτούνται με 12 volt και το κατάλληλο κύκλωμα..Και τέλος άνοιξα το όργανο έβαλα σταθεροποιημένο τροφοδοτικό το οποίο παίρνει 220volt απο εκεί που παίρνει και το όργανο...Φυσικά παρεμβάλεται και o διακόπτης power on off του fantom για να ανάβουν τα led μόνο όταν ανοίγω το όργανο! Γενικά ο σχεδιασμός του πλεξι πήρε πολλές ώρες γιατί δεν έγινε απο κάποιο ειδικό μηχάνημα, αλλά στο χέρι..! Εγώ ένα 2 ωράκι το έφαγα για να αφαιρέσω σιγά σιγα και προσεκτικά το τροφοδοτικό του οργάνου να κολλήσω τα καλώδια κλπ κλπ και να να γίνει μία καλή και προσεκτική δουλειά! Και ναί απο επάνω είναι η γιαμαχάρα μου το moooooooooooooooooooooooooo ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ όμορφο χαρά στο κουράγιο σου το ομόρφυνε πολύ το Fantom! 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ φιλε. :) Οντως ειχε πολυ φασαρια αλλα το αποτελεσμα με αποζημιωσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ωραίο, μπραβο ρε συ. Παντα μου αρεσαν τα οργανα με φωτιζομενα wheels :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω Neeq! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ μεράκι και ωραία δουλειά άντε και στο yamaha :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Εγινε ωραια δουλεια οντως. Εγω βεβαια θα το ειχα με καποιον αλλο φωτισμο, πρασινο για παραδειγμα ή καποιο αλλο χρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση