ikon Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση παρακαλώ.. Υπάρχει λύση όταν ο μαγνήτης ο ίδιος βγάζει λίγο θόρυβο? Το setup είναι: κιθάρα-->πεταλιέρα-->κάρτα ήχου-->monitors. Παρατηρώ ότι στον πάνω και στον κάτω μαγνήτη βγάζει λίγο θόρυβο ενώ στη μεσαία θέση είναι οκ. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι'αυτό ή έτσι είναι οι μαγνήτες (57 Classic)? Ευχαριστώ. ΥΓ. Δεν είναι θέμα γείωσης της πρίζας, το έχω τσεκάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν εχεις θορυβο και με τους 2 humbuckers τοτε τσεκαρε τις συνδεσεις σου γιατι μαλλον φταιει καποιο καλωδιο που εχει φυγει απο τη θεση του. Γενικα σε τετοιες φασεις ειναι shielding/wiring/grounding θεματα. Ισως καποιος ποιο γνωστης σου πει περισσοτερα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 το πιο πιθανο ειναι κακή κόληση Επισης μου έτυχε σε classic 57 να μου βγαζει hum επειδη είχα το καλώδιο του αναδιπλωμενο. inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση