Προς το περιεχόμενο

Ποιά η δομή ενός ήχου Rhodes πληκτροφόρου;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να το ψαξεις λιγο ακομη στο tube και πιστευω οτι θα συμφωνησεις!!Εγω δεν ειμαι γνωστης της τελευταιας λεξης της τεχνολογιας!!Αλλα ακουω καλα ακομη(!!) και μετα απο τοσα χρονια εμπειρια στα rhodes μπορω να ξεχωρισω κατι που του μοιαζει !!πολυ !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφήνοντας τα διαδικαστικά-τεχνολογικά στην άκρη, ξέρει κάποιος να μας πεί γιατί μας αρέσει τόσο πολύ ο συγκεκριμένος ήχος από RHodes; Ποιοί είναι οι ψυχολογικοί παράγοντες και τα λοιπά που μας κάνουν να τον γουστάρουμε;

Θα διακινδυνευσω μια απαντηση πανω σε αυτο!!τουλαχιστον οσον αφορα την γενια μου και πιο μπροστα!!Απλα ειναι ''ο ηχος''!!Ο οποιος συνδεεται /συνδεθηκε με τεραστιες εμπορικες μουσικες επιτυχιες,πολλοι διασημοι μουσικοι βρηκαν το οργανο που τους εκτιναξε στο καλλιτεχνικο στερεωμα!!Aν θελει καποιος να καταλαβει τι εστι RHODES δεν εχει παρα να ακουσει/δει στο tube /noiz (keyboards section) το : Down the Rhodes !!!!!!!!!!

Εχω ανεβασει πολλους μεγαλους παιχτες σε αυτον τον τομεα!!

Προσωπικα αυτος ο ηχος ειναι καρφωμενος στο μυαλο μου εδω και 38 χρονια!

Η πρωτη επαγγελματικη μου μπαντα ειχε στα keyboards τον Δημητρη Πολυτιμο !!Αυτος με προσελαβε ,αυτος με βοηθησε να παιξω τυμπανα επαγγελματικα!!Ε ο Δημητρης ειχα ενα MARK I 73 stage !!To oποιο κουβαλαγαμε απο ξενοδοχειο σε ξενοδοχειο μιας και ο μανατζερ μας δεν μας αφηνε ποτε χωρις δουλεια!!ΙΟπως καταλαβαινετε δεν θελεις και πολυ να αφομοιωσεις εναν ηχο ,που σου αρεσει κιολας!! Μετα ολες οι μεγαλες επιτυχιες ττων 10ετιων 70'ς & 80'ς που επαιζαν τα ραδιοφωνα ειχαν μεσα τον Ηχο του Rhodes!!

Επισης ολοι οι ανερχομενοι Jazzιστες επαιζαν με rhodes!!Eιναι ο ηχος που σε παει πισω στα καλα χρονια ,που σου θυμιζει πολλα και που ακομα παιζεται σε πολλες δισκογραφικες δουλειες!!Ειναι brand name ηχος δεν υπαρχουν ευκολα λογια για να τον περιγραψεις ειναι ΑΠΛΑ RHODES!! ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου