STEFANOS604 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Μινόρε Φυσικό με φυσαρμόνικα τονικότητας ματζόρε Ένα ενδιαφέρον θέμα για παίξιμο Μινόρε Φυσικό με φυσαρμόνικα τονικότητας ματζόρε.Η κάθε φυσαρμόνικα τονικότητας ματζόρε σχηματίζει μια ''πλήρη'' Δωρική κλίμακα. Ματζόρε με Φυσαρμόνικα Μινόρε Φυσικό Ένα ενδιαφέρον θέμα για παίξιμο ματζόρε (αλλά με έμφαση στο ρούφηγμα και όχι στο φύσημα )με φυσαρμόνικα τονικότητας Μινόρε Φυσικό Η κάθε φυσαρμόνικα τονικότητας μινόρε φυσικό σχηματίζει μια ''πλήρη'' ματζόρε κλίμακα. (Πλήρεις λεπτομέρειες και φωτογραφίες στην περιγραφή του youtube) Σημείωση: Η λέξη ''πλήρη'' σε εισαγωγικά γιατί μπορείς μόνο αυτές τις κλίμακες να τις σχηματίσεις με τις υφιστάμενες οπές με απλό φύσημα/ρούφηγμα. Όλες οι άλλες κλίμακες μπορούν να σχηματιστούν αφού όμως μάθετε τη δύσκολη τεχνική bending Η προσφορά με μεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=27231 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFANOS604 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=27231 Ότι έστελνα κλειδωνόταν. Πχ ΕΔΩ και ΕΔΩ Όταν μου ζήτησε με e-mail ο moderator να μη ξαναποστάρω το έπραξα. Το ίδιο θα κάνω κι εδώ αν μου ζητηθεί ή καταστώ banned person. Όμως , μέχρι τότε, το πότε θα ποστάρω θα το αποφασίζω εγώ . Γι αυτό και λέω ''just adios and no goodbye !!'' Η προσφορά με μεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Εδώ δεν θα σου πουν ποτέ να μην ξανά ποστάρεις...συνέχισε...μου έχεις δώσει πολλές ιδέες τι να τους κάνω εδώ μέσα όταν θα πάρω συνταξη Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Εδώ δεν θα σου πουν ποτέ να μην ξανά ποστάρεις...συνέχισε...μου έχεις δώσει πολλές ιδέες τι να τους κάνω εδώ μέσα ότAN θα πάρω συνταξη When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFANOS604 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 ότAN θα πάρω συνταξη Αυτό το χιούμορ μάλιστα. Αν και απευκταίο δημιουργεί χαμόγελο. Μπράβο Η προσφορά με μεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση