Lampiris Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 Την προηγούμενη Κυριακή σε βόλτα στο Μοναστηράκι ένας παππούς είχε μια κούτα με διάφορες παλιατζούρες από καλώδια με διακόπτες για πορτατίφ, κάτι 45άρια δισκάκια λιωμένα τελείως και διάφορα μπιχλιμπίδια, και όπως τα είχε αραδιάσει πέφτει το μάτι μου σε αυτό. Του λέω παππού τι είναι και πόσο το δίνεις? Αυτό μου λέει είναι για να ακουμπάνε το πόδι τους αυτοί που παίζουνε κιθάρα για να μην κουράζονται εσύ παίζεις κιθάρα? Παίζω του λέω αλλά δεν έχω τέτοιο λές γι αυτό να κουράζεται το πόδι μου? Ναί μου λέει να το πάρεις θα στο δώσω δέκα ευρώ. Φυσικά δεν έκανα παζάρια ούτε άφησα να φανεί στο προσωπό μου καμιά έκφραση χαράς γιατί ήταν παμπόνηρος γέροντας. Το πήρα στο σπίτι του έβαλα μπαταρία και δουλεύει μια χαρά.Το φωτογράφησα όπως ήτανε για σας με όλη την ΜΠΙΧΛΑ και την σκόνη που είχε επάνω του. Τού έκανα ένα καθάρισμα και του έβαλα λίγο σπρέυ στο ποντεσιόμετρο και φυσάει... Δεν θέλω ζήλιες όποιος ψάχνει καμιά φορά βρίσκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 Η τύχη τοις τόλμηροίς βοηθείν μάγκα μου! Αλλά πιο πολύ από την τιμή εμένα θα με έφτιαχνε ο τρόπος που το κονόμησες :lol: και το γεγονός πως από τους 1.000.000 έλληνες κιθαρίστες εσύ ήσουν ο πρώτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 Την προηγούμενη Κυριακή σε βόλτα στο Μοναστηράκι ένας παππούς είχε μια κούτα με διάφορες παλιατζούρες από καλώδια με διακόπτες για πορτατίφ' date=' κάτι 45άρια δισκάκια λιωμένα τελείως και διάφορα μπιχλιμπίδια, και όπως τα είχε αραδιάσει πέφτει το μάτι μου σε αυτό. Του λέω παππού τι είναι και πόσο το δίνεις? Αυτό μου λέει είναι για να ακουμπάνε το πόδι τους αυτοί που παίζουνε κιθάρα για να μην κουράζονται εσύ παίζεις κιθάρα? Παίζω του λέω αλλά δεν έχω τέτοιο λές γι αυτό να κουράζεται το πόδι μου? Ναί μου λέει να το πάρεις θα στο δώσω δέκα ευρώ. Φυσικά δεν έκανα παζάρια ούτε άφησα να φανεί στο προσωπό μου καμιά έκφραση χαράς γιατί ήταν παμπόνηρος γέροντας. Το πήρα στο σπίτι του έβαλα μπαταρία και δουλεύει μια χαρά.Το φωτογράφησα όπως ήτανε για σας με όλη την ΜΠΙΧΛΑ και την σκόνη που είχε επάνω του. Τού έκανα ένα καθάρισμα και του έβαλα λίγο σπρέυ στο ποντεσιόμετρο και φυσάει... Δεν θέλω ζήλιες όποιος ψάχνει καμιά φορά βρίσκει. [img']http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/Lampiris/Cry_baby_front.jpg[/img] :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 Σού φεξε... :wink: Jen Crybaby,μέσα-τέλη του '70.Καλό πετάλι. Από μέσα πρέπει να είναι κάπως έτσι: Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 Ακριβώς έτσι με λίγα μπάζα μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 Η τύχη τοις τόλμηροίς βοηθείν μάγκα μου! Αλλά πιο πολύ από την τιμή εμένα θα με έφτιαχνε ο τρόπος που το κονόμησες :lol: και το γεγονός πως από τους 1.000.000 έλληνες κιθαρίστες εσύ ήσουν ο πρώτος Είμαι σίγουρος πως εάν δεν πέρναγα εγώ ή κάποιος άλλος κιθαρίστας να το δεί ο παππούς θα το κουβάλαγε πολλές Κυριακές στο μοναστηράκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 και εχεις τον superfunk να σου λεει οτι δεν εχει τιποτα στο μοναστηρακι :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2006 ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ!!! Αλίμονο σε μας που ζούμε στας επαρχίας.... :cry: :cry: :cry: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2006 Για κάτσε να κατέβω εις τα Αθήνας επι της ευκαιρίας!! :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2006 και εχεις τον superfunk να σου λεει οτι δεν εχει τιποτα στο μοναστηρακι πως δεν εχει..πριν απο τρια χρονια πηρα αυτη 30 ευρω εξω απο ενα μαγαζι με μεταχειρισμενες ....σαμπρελες χθες πουληθηκε μια στο ε-μπεϊ 1300 ευρω!! :lol: μη περιμενεις ομως να βρεις καμμια στρατο του 62.... :? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση