Προς το περιεχόμενο

Απίστευτη τύχη...

Lampiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την προηγούμενη Κυριακή σε βόλτα στο Μοναστηράκι ένας παππούς είχε μια κούτα με διάφορες παλιατζούρες από καλώδια με διακόπτες για πορτατίφ, κάτι 45άρια δισκάκια λιωμένα τελείως και διάφορα μπιχλιμπίδια, και όπως τα είχε αραδιάσει πέφτει το μάτι μου σε αυτό.

Του λέω παππού τι είναι και πόσο το δίνεις?

Αυτό μου λέει είναι για να ακουμπάνε το πόδι τους αυτοί που παίζουνε κιθάρα για να μην κουράζονται εσύ παίζεις κιθάρα?

Παίζω του λέω αλλά δεν έχω τέτοιο λές γι αυτό να κουράζεται το πόδι μου?

Ναί μου λέει να το πάρεις θα στο δώσω δέκα ευρώ.

Φυσικά δεν έκανα παζάρια ούτε άφησα να φανεί στο προσωπό μου καμιά έκφραση χαράς γιατί ήταν παμπόνηρος γέροντας.

Το πήρα στο σπίτι του έβαλα μπαταρία και δουλεύει μια χαρά.Το φωτογράφησα όπως ήτανε για σας με όλη την ΜΠΙΧΛΑ και την σκόνη που είχε επάνω του.

Τού έκανα ένα καθάρισμα και του έβαλα λίγο σπρέυ στο ποντεσιόμετρο και φυσάει...

Δεν θέλω ζήλιες όποιος ψάχνει καμιά φορά βρίσκει.

Cry_baby_front.jpg

Cry_baby_back.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η τύχη τοις τόλμηροίς βοηθείν μάγκα μου! Αλλά πιο πολύ από την τιμή εμένα θα με έφτιαχνε ο τρόπος που το κονόμησες :lol: και το γεγονός πως από τους 1.000.000 έλληνες κιθαρίστες εσύ ήσουν ο πρώτος

Την προηγούμενη Κυριακή σε βόλτα στο Μοναστηράκι ένας παππούς είχε μια κούτα με διάφορες παλιατζούρες από καλώδια με διακόπτες για πορτατίφ' date=' κάτι 45άρια δισκάκια λιωμένα τελείως και διάφορα μπιχλιμπίδια, και όπως τα είχε αραδιάσει πέφτει το μάτι μου σε αυτό.

Του λέω παππού τι είναι και πόσο το δίνεις?

Αυτό μου λέει είναι για να ακουμπάνε το πόδι τους αυτοί που παίζουνε κιθάρα για να μην κουράζονται εσύ παίζεις κιθάρα?

Παίζω του λέω αλλά δεν έχω τέτοιο λές γι αυτό να κουράζεται το πόδι μου?

Ναί μου λέει να το πάρεις θα στο δώσω δέκα ευρώ.

Φυσικά δεν έκανα παζάρια ούτε άφησα να φανεί στο προσωπό μου καμιά έκφραση χαράς γιατί ήταν παμπόνηρος γέροντας.

Το πήρα στο σπίτι του έβαλα μπαταρία και δουλεύει μια χαρά.Το φωτογράφησα όπως ήτανε για σας με όλη την ΜΠΙΧΛΑ και την σκόνη που είχε επάνω του.

Τού έκανα ένα καθάρισμα και του έβαλα λίγο σπρέυ στο ποντεσιόμετρο και φυσάει...

Δεν θέλω ζήλιες όποιος ψάχνει καμιά φορά βρίσκει.

[img']http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/Lampiris/Cry_baby_front.jpg[/img]

Cry_baby_back.jpg

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Practice cures most tone issues - John Suhr

Η τύχη τοις τόλμηροίς βοηθείν μάγκα μου! Αλλά πιο πολύ από την τιμή εμένα θα με έφτιαχνε ο τρόπος που το κονόμησες :lol: και το γεγονός πως από τους 1.000.000 έλληνες κιθαρίστες εσύ ήσουν ο πρώτος

Είμαι σίγουρος πως εάν δεν πέρναγα εγώ ή κάποιος άλλος κιθαρίστας να το δεί ο παππούς θα το κουβάλαγε πολλές Κυριακές στο μοναστηράκι.

και εχεις τον superfunk να σου λεει οτι δεν εχει τιποτα στο μοναστηρακι

πως δεν εχει..πριν απο τρια χρονια πηρα αυτη 30 ευρω εξω απο ενα μαγαζι με μεταχειρισμενες ....σαμπρελες

98377765177e436ff41591e8632b138eb71e4d198a27795586ba55de.jpg

χθες πουληθηκε μια στο ε-μπεϊ 1300 ευρω!! :lol:

μη περιμενεις ομως να βρεις καμμια στρατο του 62.... :?

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου