vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Αυτη την φορά μονο με τον blackstrar και ενα joyo delay... και απο εδω και περα ψηφιακουρα τελος ...Ελπιζω να σας αρεσει ;) https://www.youtube.com/watch?v=jqANX-GcPmQ&feature=youtu.be i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Πολύ καλύτερος από λίγο παλαιότερα...... ;) Καλύτερο βιμπράτο, σηκώματα και περισσότερη άνεση στην ταστιέρα. Δουλειά, βέβαια, θέλεις ακόμα και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις αυτό. Όσο για ορισμένα bends και μερικά άχρονα περάσματα δεν λένε και πολλά και εάν έγραψες κατευθείαν με την κάμερα δικαιολογούνται (προσωπικά κομπλάρω). Την άλλη φορά τα μέρη με vocals τραγούδησέ τα 8) Ό ήχος (αν εξαιρέσουμε το κάμποσο delay) πολύ ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Πολύ καλύτερος από λίγο παλαιότερα...... ;) Καλύτερο βιμπράτο, σηκώματα και περισσότερη άνεση στην ταστιέρα. Δουλειά, βέβαια, θέλεις ακόμα και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις αυτό. Όσο για ορισμένα bends και μερικά άχρονα περάσματα δεν λένε και πολλά και εάν έγραψες κατευθείαν με την κάμερα δικαιολογούνται (προσωπικά κομπλάρω). Την άλλη φορά τα μέρη με vocals τραγούδησέ τα 8) Ό ήχος (αν εξαιρέσουμε το κάμποσο delay) πολύ ωραίος! Παντα τα σχολια σου πιανουν τοπο... και προσπαθω καθε φορα να ειμαι καλυτερος.Απευθειας ειναι εαν το εκανα κομματι κομματι θα ηταν καλυτερο αλλα το θεμα ειναι να το παιξω ατοφιο εαν και εγω κομπλαρο....Σ ευχαριστω και προσπαθω να γινω καλυτερος...θυμησου πως ..αρχισα... :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω ότι ο Φώτης με κάλυψε πλήρως με το σχόλιό του! Μπράβο κι από μένα Βασίλη για την πρόοδό σου! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω ότι ο Φώτης με κάλυψε πλήρως με το σχόλιό του! Μπράβο κι από μένα Βασίλη για την πρόοδό σου! :) Ευχαριστω Δημητρη :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση