geodimitri Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Χίλια μπράβο pipityri!!! Πολύ ιδιαίτερα τα κομμάτια σου! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 α ρε πειραγμένε τιτσεράκο. θα τα ακουσω καλύτερα και θα σου πω.... Εσύ είσαι καλλιτέχνης ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. :) α ρε πειραγμένε τιτσεράκο. θα τα ακουσω καλύτερα και θα σου πω.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Τα άκουσα, τώρα, όλα ενδελεχώς....για το Neni δεν έχω να πώ πολλά, για τα αυτιά μου αριστούργημα! Το Words seemingly echo this (by the way ωραίες κλίμακες 8)) το άκουσα 3 φορές συνεχόμενα και την τρίτη άρχισε να μου αρέσει.... ;D Με τα synths δεν τα πάω καλά (εκτός εάν έπαιζε ο Wright) οπότε το Alien hug, δεν....... Τα: 34a και Living room volcanoes, δύσκολα, πολύ δύσκολα για τα "μικρά" μου αυτιά ::), εν αντιθέση με το words unspoken που το βρήκα υπέροχο. Όσο για το: Ή ψυχή της σιωπής, αν και μου θύμησε λίγο Χατζηδάκη :-X, όμορφο, με αγαπημένο σημείο, από το 2:03 μέχρι το 4:23 ;D Εσύ παίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα ομολογήσω ότι τέτοιου είδους μουσική ανέκαθεν με δυσκόλευε. Άκουσα λοιπόν το neni αρκετές φορές για να καταλήξω ότι πρόκειται τελικά για ένα πανέμορφο κομμάτι. Η χρήση του synth σηκώνει νομίζω βελτίωση με διαδοχικά εκφραστικά ανεβάσματα/κατεβάσματα. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Αγαπητοί cigaret και atreu, σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να ακούσετε και να σχολιάσετε-ρε αθεόφοβε, άντεξες τρεις ακροάσεις του Seemingly Words Echo This??? ;D Είσαι ήρωας!!! ;D Το Neni είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα. Εχω βέβαια πλήρη επίγνωση των ατελειών του-όπως και των άλλων κομματιών-και για να είμαι ειλικρινής αυτός ήταν κι ένας λόγος που δίσταζα να το μοιραστώ-για να απαντήσω και στην ερώτηση που έθεσε ο Paragas :). Όπως και να χει, δεν μπορούσα να κάνω κάτι για το βελτιώσω, τα tracks έχουν προ πολλού χαθεί. Το κομμάτι είναι αυτοσχεδιασμός πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα, είχα κάνει δύο takes όλα κι όλα, αυτό είναι το δεύτερο. Έγραψα πρώτα την κιθάρα και μετά,πρόχειρα, τα strings.Υποτίθεται πως θα γύρναγα να τα ξανακάνω. Bollocks. Και πάλι, σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Το Neni είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα. Εχω βέβαια πλήρη επίγνωση των ατελειών του-όπως και των άλλων κομματιών-και για να είμαι ειλικρινής αυτός ήταν κι ένας λόγος που δίσταζα να το μοιραστώ. Εσεις οι μουσικοι τις ψαχνετε τις ατελειες,εμεις οι "αλλοι" τα γουσταρουμε ως εχουν γι'αυτο μην το σκεφτεστε,ποσταρετε τα να ακουμε και να γινομαστε καλυτεροι! :) Ακομα και οι ατελειες δινουν κατι. Πως βλεπεις μια ομορφη γυναικα και της εχει φυγει λιγο μασκαρα? Εκεινη λεει "αμαν τι επαθα",εμεις λεμε"μα ειναι εκτακτη ετσι". Ξερω οτι αυτα δεν ειναι τοσο μουσικα αλλα νομιζω Σπυρε ξερεις τι εννοω. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Ξερω οτι αυτα δεν ειναι τοσο μουσικα αλλα νομιζω Σπυρε ξερεις τι εννοω. ;D Μαζί σου. :) Να σαι καλά Γιώργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis_pan Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Το μονο που εχω να πω ειναι ΜΠΡΑΒΟ!!! Μόνο ΘΡΑΣ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Συγχαρητήρια κατ αρχάς επειδή έκανες αυτό το βήμα και κατα δεύτερον για τα κομμάτια τα ίδια. Ξέρεις ποιο ειναι το επόμενο βήμα ε? :P Μου αρέσουν ολα, αλλα πιο πολύ το Living room volcanoes. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση