Προς το περιεχόμενο

Δέκα Χρόνια Κομμάτια - pipityri

pipityri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τα άκουσα, τώρα, όλα ενδελεχώς....για το Neni δεν έχω να πώ πολλά, για τα αυτιά μου αριστούργημα!  Το Words seemingly echo this (by the way ωραίες κλίμακες 8)) το άκουσα 3 φορές συνεχόμενα και την τρίτη άρχισε να μου αρέσει.... ;D   Με τα synths δεν τα πάω καλά (εκτός εάν έπαιζε ο Wright) οπότε το Alien hug, δεν.......  Τα: 34a και Living room volcanoes, δύσκολα, πολύ δύσκολα για τα "μικρά" μου αυτιά ::), εν αντιθέση με το words unspoken  που το βρήκα υπέροχο. Όσο για το: Ή ψυχή της σιωπής, αν και μου θύμησε λίγο Χατζηδάκη :-X, όμορφο, με αγαπημένο σημείο, από το 2:03 μέχρι το 4:23  ;D  Εσύ παίζεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα ομολογήσω ότι τέτοιου είδους μουσική ανέκαθεν με δυσκόλευε. Άκουσα λοιπόν το neni αρκετές φορές για να καταλήξω ότι πρόκειται τελικά για ένα πανέμορφο κομμάτι. Η χρήση του synth σηκώνει νομίζω βελτίωση με διαδοχικά εκφραστικά ανεβάσματα/κατεβάσματα.

ο χρόνος αρκετός 

• Guru

Αγαπητοί cigaret και atreu, σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να ακούσετε και να σχολιάσετε-ρε αθεόφοβε, άντεξες τρεις ακροάσεις του Seemingly Words Echo This??? ;D Είσαι ήρωας!!! ;D

Το  Neni είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα. Εχω βέβαια πλήρη επίγνωση των ατελειών του-όπως και των άλλων κομματιών-και για να είμαι ειλικρινής αυτός ήταν κι ένας λόγος που δίσταζα να το μοιραστώ-για να απαντήσω και στην ερώτηση που έθεσε ο Paragas :). Όπως και να χει, δεν μπορούσα να κάνω κάτι για το βελτιώσω, τα tracks έχουν προ πολλού χαθεί. Το κομμάτι είναι αυτοσχεδιασμός πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα, είχα κάνει δύο takes όλα κι όλα, αυτό είναι το δεύτερο. Έγραψα πρώτα την κιθάρα και μετά,πρόχειρα, τα strings.Υποτίθεται πως θα γύρναγα να τα ξανακάνω. Bollocks.

Και πάλι, σας ευχαριστώ.

Το  Neni είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα. Εχω βέβαια πλήρη επίγνωση των ατελειών του-όπως και των άλλων κομματιών-και για να είμαι ειλικρινής αυτός ήταν κι ένας λόγος που δίσταζα να το μοιραστώ.

Εσεις οι μουσικοι τις ψαχνετε τις ατελειες,εμεις οι "αλλοι" τα γουσταρουμε ως εχουν γι'αυτο μην το σκεφτεστε,ποσταρετε τα να ακουμε και να γινομαστε καλυτεροι! :)

Ακομα και οι ατελειες δινουν κατι.

Πως βλεπεις μια ομορφη γυναικα και της εχει φυγει λιγο μασκαρα?

Εκεινη λεει "αμαν τι επαθα",εμεις λεμε"μα ειναι εκτακτη ετσι".

Ξερω οτι αυτα δεν ειναι τοσο μουσικα αλλα νομιζω Σπυρε ξερεις τι εννοω. ;D

Συγχαρητήρια κατ αρχάς επειδή έκανες αυτό το βήμα και κατα δεύτερον για τα κομμάτια τα ίδια. Ξέρεις ποιο ειναι το  επόμενο βήμα ε?  :P

Μου αρέσουν ολα, αλλα πιο πολύ το Living room volcanoes.

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου