διονυσης--1 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2014 βαζω το προβλημα μου σε αυτην την κατηγορια γιατι οποιος ξερει να κατασκευαζει ισως μπορεσει να με βοηθησει. εχω ενα ενεργο subwoofer σπιτιου μαρκας roister pb-150 το οποιο 4 χρονια επαιζε μια χαρα.ξαφνικα χωρις να γινει τιποτα το ανοιγω και απο εκει που επαιζε τελεια στο 3 εχασε την ενταση του και για να παιξει πρεπει να το βαλεις στο τερμα.για να βοηθησω απ οτι ειδα στο site της roister(εχει κλεισει)ο ενισχυτης ειναι 150w rms class d.δοκιμαστικε και με αλλο καλωδιο και σε αλλο ενισχυτη που επαιζε κανονικα αλλα τιποτα.το ιδιο προβλημα.το μεγαφωνο ειναι απλο μονου πηνιου και ολα πανω στην πλακετα δειχνουν καλα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2014 ... το ανοιγω και απο εκει που επαιζε τελεια στο 3 εχασε την ενταση του και για να παιξει πρεπει να το βαλεις στο τερμα. .... Μηπως χρειαζεται απλα καθαρισμα το ποτενσιομετρο του volume? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
διονυσης--1 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2014 τα ποντεσιομετρα ανταποκρινονται κανονικα παρα την χαμηλη ενταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
διονυσης--1 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 ???καποια ιδεα κανεις?????παντος το σημα το ενισχυει αλλα στο 1/3 απο οτι θα επρεπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Φαίνεται να έχει πρόβλημα ο ενισχυτής του υπογούφερ. Στη θέση σου μιας και η εταιρία όπως λες έχει κλείσει και δύσκολα θα βρεις ηλεκτρονικό να στον επισκευάσει χωρίς ρίσκο, θα αναζητούσα μια σίγουρη λύση της μορφής "μικρός ενισχυτής ΡΑ γεφυρωμένος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
διονυσης--1 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 ισως ειναι κατι πολυ απλο που δεν παει το μυαλο μου(πυκνωτης-ολοκληρωμενο..)που φτιαχνεται.το sub το ειχα παρει 250ευρο και ειναι σαν καινουργιο.αν βοηθησει καποιος ισως επισκευαστει ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
triangle Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 σημα απο που παιρνει? απο το line in με τα rca η απο τις μεγαλες τις μπορνες που παιρνει σημα απευθειας απο εξοδο ενισχυτη για ηχειο.Απο οπου περνει δοκιμασε το απο την αλλη και πες μου.Την πλακετα την εχεις βγαλει εξω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
διονυσης--1 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 την πλακετα την εχω βγαλει.σημα παιρνει απο τα RCA.αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το ενισχυει το σημα και το ενδεικτικο του ειναι κανονικα πρασινο απλα εχει το 1/3 της εντασης απο πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 μιας και η εταιρία όπως λες έχει κλείσει εφόσον θυμάμαι καλά η Roister πλέον λέγεται Rois... δεν ξέρω τι θα πετύχεις για ένα παλιό μοντέλο αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο να επικοινωνήσεις μαζί τους... παρακάτω σου έχω τα στοιχεία της... καλή τύχη... Επικοινωνία Rois Acoustics Διεύθυνση: Ξενοφώντος 15, Μοσχάτο Τ.Κ.: 18345 Τηλέφωνο: +302104810071, +302104810052 Κινητό τηλέφωνο: +306975901099 E-Mail: [email protected] δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
triangle Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 δοκιμασες απο την αλλη εισοδο??Παρε την αντ/πεια τηλ αλλα ειναι πολλη παλιο μοντελο για να συμφερει.Εαν ομως ειναι κατι απλο μπορει να φτιαχτει και σε εναν οποιοδηποτε ηλεκτρονικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση