atreu73 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Να 'σαι καλά κυρ Στέφανε. Ωραία η ζώνη. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Η σωστή φωτογραφία: Εγώ τη λέω ‘’φυσιγγιοθήκη’’ και την φοράω πάντα στις ‘εξόδους’ για κρασάκι… Πάντως STEFANOS604 αν είναι να βγεις "για κρασάκι" πάρε τη σωστή ζώνη. Αν μη τι άλλο είναι αθόρυβη. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Εγω προτείνω το εξής. Το νοιζ να γίνει μια συλλογή αρθρων, γραμμένα απο ειδικούς και εξπερτ στο ειδος τους. Ετσι θα αποθαρρύνεται ο διαλογος, κανεις δεν θα μαθει τπτ λαθος (ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5 ΧΡΟΝΩΝ) και δε θα ξαναυπάρξουν και θιγμένοι. Η πλακα ειναι πως αν πιαναμε τα λαθη και τις ανακριβειες που εχουν γραφτει στο νοιζ (και σε οποιοδηποτε φορουμ κατ επεκταση) δε θα τελειωναμε ποτε. Και μη μου πει κανεις οτι ειμαστε ολοι τοσο μετρημενοι εδω μεσα που ασχολουμαστε μονο με τα θεματα που απτονται της ειδικοτητας μας και δε λεμε ποτε ανακριβειες ή για τον "διδακτικο" τονο του Στεφανου: τουλαχιστον εχει γραψει ΠΟΛΛΑΚΙΣ τον τροπο και την σκοπια με την οποια παρουσιαζει τα πραγματα. Ειναι κατι λαθος; ΕΙναι κατι ηδη γνωστο; Ειναι ασχετο; Γραψ το μια φορα απο κατω και τελειωσε, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Το μονο που καταφερνετε ειναι να δινετε πατημα σε τρολλ. Αν ειναι να διορθωσουμε ολο το ιντερνετ, θα μας παρει χρόνο... Don't panic. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Κυριε Στεφανε, γιατι δεν φτιαχνετε ενα πληρες αρθρο απευθειας στο Wikipedia, με ολες τις θεωριες και ορολογιες για αρχαριους και πρακτικους μουσικους, με τα πινακακια, λινκ σε βιντεακια, βιβλιογραφια κλπ, για να υπαρχει και ετοιμο το λινκ προς επαληθευση των οσων γραφετε, να εχει μεγαλυτερο κυρος, να σταματησουν και οι κακες γλωσσες? Εδω ειναι περιορισμενο το κοινο που θα βοηθηθει. Ενα ομορφο τιτλο χρειαζεται μονο. Εισαι πολυ πισω...και ομως ναι ;D http://fysarmonika.wikidot.com/wiki:diatoniki-fysarmonika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Ναι, αλλα στην αρχη γραφει: "Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι ούτε συγγραφέας, ούτε δάσκαλος μουσικής. Είμαι συνταξιούχος ηλεκτρονικός, ερασιτέχνης κιθάρας, τρομπέτας και τελευταία φυσαρμόνικας. Γράφω για τη μουσική μόνο από μεράκι και από αγάπη και θέλω να προσφέρω και εγώ κάτι στους αρχάριους αλλά και προχωρημένους που ασχολούνται με τη φυσαρμόνικα." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Η αληθεια ειναι οτι εχει κανει καλη δουλεια, οπως και εδω αλλωστε http://musiciandata.blogspot.gr/2014/04/harmonica-reference-data.html που δεν ασχολειται με θεωρια αλλα κυριως με πρακτικα πραγματα. Αλλα απ' οτι βλεπω ασχολειται και με πολλους αλλους τομεις και προσφερει μαθηματα δωρεαν, θα τα τσεκαρω γιατι κατι μπορει να εχει ενδιαφερον http://musiciandata.blogspot.gr/ ΕDIT: και απ'οτι βλεπω εχει αρθρο γραμμενο στις 29 Νοε που γραφει για απροσδοκητη πτωση οπως τον εχουμε διορθωσει εδω μεσα οποτε με βαζει σε καποιες σκεψεις ολο αυτο ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Εισαι πολυ πισω...και ομως ναι ;D http://fysarmonika.wikidot.com/wiki:diatoniki-fysarmonika πουρες το αρθρο οπως και τα υπολοιπα. Ημιμαθεια χειροτερη της αμαθειας και ειδικα οταν προσπαθουμε να μεταλαμπαδευσουμε γνωση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Ετσι θα αποθαρρύνεται ο διαλογος, κανεις δεν θα μαθει τπτ λαθος (ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5 ΧΡΟΝΩΝ) και δε θα ξαναυπάρξουν και θιγμένοι. Τα τεχνικά ζητήματα δεν είναι θέμα κριτικής ικανότητας. Αν δεν έχεις ξανακούσει ότι 1+1=2 και κάποιος σου πεί 1+1=3 δεν έχεις κανένα άλλο τρόπο να κρίνεις αν είναι σωστό εκτός εξακριβώνοντας αν γνωρίζει πρόσθεση. Κι αυτό αν δεν στο πεί δεν το γνωρίζεις. Γι' αυτό και ο κόσμος πληρώνει δασκάλους και κάνει σπουδές. Αν έφτανε η κριτική ικανότητα κάτι τέτοιο δεν θα χρειαζόταν. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Ειναι κατι λαθος; ΕΙναι κατι ηδη γνωστο; Ειναι ασχετο; Γραψ το μια φορα απο κατω και τελειωσε Μα το προβλημα είναι οτι δεν τελειωνει. Παρουσιαζονται δυτικες τζαζιστριες και γενικα υπάρχουν ανταπαντήσεις, οπότε συνεχίζεται ο διάλογος. Επίσης, ας μην κοροιδευόμαστε, τα σωστα "πόστς" υπάρχουν σε πολλά βιβλία και επιστημονικα άρθρα. Οποιος θελει να μαθει, θα μαθει. Συγγνωμη αν θίγω κάποιον, αλλα αυτος που ψαχνει για την αρμονία και τη φούγκα σε αρθρα ερασιτεχνων ηλεκτρολογων, δεν είναι οτι ενδιαφέρεται και πολύ σοβαρα να μάθει. Πολύ ευχαριστως, αν βρεθει καποιος που μελετησε τα αρθρα του Στέφανου για αρμονια,φούγκα,αντιστιξη και movable do να του κανω ενα πολυ ευκολο και πρακτικο τεστάκι ωστε να δούμε τι εχει μάθει. Πολύ σεβαστή η ενασχοληση του οποιουδήποτε, σε όποιον βαθμο ο ίδιος θελει, με τη θεωρία της μουσικής. Ομως μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ο αρχάριος και ο ερασιτέχνης, δεν εχουν το ηθικο δικαίωμα να ισχυρίζονται πως μεταδίδουν γνώσεις από ένα δημόσιο βήμα, ειδικά όταν το θέμα αφορά μια πολυ συγκεκριμένη επιστήμη. Και αν το επιχείρημα του Στέφανου είναι οτι τα δικά του είναι πιο πρακτικά και εύκολα για τους αρχάριους, τότε μπορούμε να παμε τη συζήτηση και στην παιδαγωγική, για την οποία επίσης έχω παρα πολλές αντιρρήσεις (εχοντας παρακολουθήσει και 10 μαθήματα μουσικής παιδαγωγικής στο πανεπιστήμιο) κατα πόσο είναι αποτελεσματική. Εγω, σε συνέχεια της προτασης του darshan θα προτεινα να τα γραφει ο Στεφανος στην κατηγορία άρθρα ωστε να υπαρχει χωρίς λογομαχιες αξιολόγηση των γραπτων του. Και αναλογα με τη βαθμολογια να επισημαίνονται ως παραπλανητικά ή να αφαιρούνται. Γιατι στην ευκολία του φόρουμ, όλα επιτρέπονται απ'οτι φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Μα το προβλημα είναι οτι δεν τελειωνει. Παρουσιαζονται δυτικες τζαζιστριες και γενικα υπάρχουν ανταπαντήσεις, οπότε συνεχίζεται ο διάλογος. Επίσης, ας μην κοροιδευόμαστε, τα σωστα "πόστς" υπάρχουν σε πολλά βιβλία και επιστημονικα άρθρα. Οποιος θελει να μαθει, θα μαθει. Συγγνωμη αν θίγω κάποιον, αλλα αυτος που ψαχνει για την αρμονία και τη φούγκα σε αρθρα ερασιτεχνων ηλεκτρολογων, δεν είναι οτι ενδιαφέρεται και πολύ σοβαρα να μάθει. Πολύ ευχαριστως, αν βρεθει καποιος που μελετησε τα αρθρα του Στέφανου για αρμονια,φούγκα,αντιστιξη και movable do να του κανω ενα πολυ ευκολο και πρακτικο τεστάκι ωστε να δούμε τι εχει μάθει. Πολύ σεβαστή η ενασχοληση του οποιουδήποτε, σε όποιον βαθμο ο ίδιος θελει, με τη θεωρία της μουσικής. Ομως μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ο αρχάριος και ο ερασιτέχνης, δεν εχουν το ηθικο δικαίωμα να ισχυρίζονται πως μεταδίδουν γνώσεις από ένα δημόσιο βήμα, ειδικά όταν το θέμα αφορά μια πολυ συγκεκριμένη επιστήμη. Και αν το επιχείρημα του Στέφανου είναι οτι τα δικά του είναι πιο πρακτικά και εύκολα για τους αρχάριους, τότε μπορούμε να παμε τη συζήτηση και στην παιδαγωγική, για την οποία επίσης έχω παρα πολλές αντιρρήσεις (εχοντας παρακολουθήσει και 10 μαθήματα μουσικής παιδαγωγικής στο πανεπιστήμιο) κατα πόσο είναι αποτελεσματική. Εγω, σε συνέχεια της προτασης του darshan θα προτεινα να τα γραφει ο Στεφανος στην κατηγορία άρθρα ωστε να υπαρχει χωρίς λογομαχιες αξιολόγηση των γραπτων του. Και αναλογα με τη βαθμολογια να επισημαίνονται ως παραπλανητικά ή να αφαιρούνται. Γιατι στην ευκολία του φόρουμ, όλα επιτρέπονται απ'οτι φαίνεται. Neeq, ισως να κανω λαθος, αλλα αισθανομαι οτι το προβλημα στην περιπτωση μας ειναι λιγο βαθύτερο. Τα χω εξηγησει μεσες-ακρες σε προηγούμενα ποστ, εν ολιγοις 1. Ο Στεφανος εχει δηλωσει την ιδιοτητα του, το επιπεδο κατανοησης που εχει στη μουσικη και τον λογο για τον οποιον τα γραφει. Επομενως δεν παραπλανει κανεναν γιατι εχει εξηγηθει ηδη 2. Δεν ειμαστε 5 χρονων και ξερουμε να φιλτραρουμε την πληροφορια. Και εχουμε ξαναμπει στο ιντερνετ. 3. Μια αλλη οπτικη γωνια που προσφερει ενα σκεπτικο ισως να μην ειναι χρησιμη στον καθενα, ισως ειναι σε αλλους. Δεν ειναι απαραιτητα τα παντα λαθος σ αυτα που γραφονται στα αρθρα του Στεφανου οπως εχουν επισημανθει και απο αλλους. Και στην τελικη και απο το λαθος μαθαινεις. Δε ξερω, εσεις τα αποστηθιζετε; 4. Οταν την πεφτουν 10 ατομα σε εναν, ακομη και αν ειναι λαθος, ερχεται σε θεση αμυνας. Το τρολλαρισμα, περα απο το αγενες ειδικα λογω της ηλικιας του ατομου και του οτι ουτε απατεωνας ειναι βγαζοντας λεφτα εις βαρος αλλων ουτε τον ειδα να επιτιθεται η να ειρωνευεται καποιον εδω, δειχνει στην καλυτερη μιζερια. Ειδικα μερικα ατομα μου δινουν την εντυπωση οτι εχουν σκοπο εδω ειτε απλα να γραφουν για να χουν δικιο και να τονωνεται το ηθικο τους η γιατι εχουν τρομερα θεματα / ελλειψεις στη ζωη τους. Για την ανεση που προσφερει το ιντερνετ για τετοια ατομα δεν τιθεται καν θεμα συζητησης, ειδικα εκει που τους "παιρνει". Βεβαια, ειναι ευκολακι να κανεις την πλακα σου ετσι απλα. Δε ξερεις βεβαια σε τη φαση είναι ο αποδεκτης, αλλα προφανως στ @@ μας, πλακα εχει, ειμαστε μαγκες κτλ. Συμπεριφορα ούτε για 5 χρονών. Δεν τα γραφω αυτα για να κανω μαθηματα συμπεριφορας. Ο.τι καταλαβαινει ο καθενας και οποιον δεν του αρεσει μπορει απλως να σταματησει να συμμετεχει. 5. Να αφαιρεθουν απο το νοιζ οποιαδηποτε τεχνικα θεματα που ειναι γεματα ανακριβειες και λαθη που μπορει να ειναι ακομη και επικινδυνα (στυλ "α ναι ειχα και γω αυτο το θορυβο απλως εβγαλα τη γειωση") Αν ειναι να μην γραφουμε τιποτα, να μη λεμε τιποτα, να μην δημιουργουμε τιποτα. Δεν ξερω, ετσι το βλεπω. Και κατ επεκταση αναρωτιεμαι μηπως δεν εχει νοημα ολοκληρο το noiz ή οποιοδηποτε forum κατ επεκταση. Γαμώτο, εχουμε σοβαροτερα προβληματα. Ωπ, loop detected. Καλημερες απο μενα - δε θελω να συνεχισω το θεμα. Νομιζω οτι υπαρχει κατι πιο σημαντικο απο τα λαθη η την επανεφευρεση του τροχου στα εν λογω αρθρα και νομιζω πως καποιοι το χασαμε. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση