akisgr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα και από μένα ;) Η τροφοδοσία του είναι η κανονική ή χρησιμοποιείς κάποιο adaptor? Φίλε μου καλησπέρα! Η αλήθεια είναι πως η τροφοδοσία που μου έδωσε αυτός από την αγγελία δε μου φαίνεται original, μάλιστα γράφει APD (Asian Power Devices). Λες να φταίει αυτό;; -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή τι χειρότερο περίμενες να σου κάνει; Να βγει κάνα χέρι να σε μουτζώσει; ;D Σύνδεσέ το και σε κάποιο άλλο μηχάνημα για να διπλοτσεκάρεις, π.χ. στην έξοδο από κάνα συνθ, και αν δε δουλεύει και εκεί το μηχάνημα έχει πρόβλημα. χαχαχαχαχαχα ;D Είσαι τρελός!! :P Απλά εννοούσα ότι φαίνεται και σε καλή κατάσταση και τα knobs δουλεύουν απροβλημάτιστα ;) Thanks, θα προσπαθήσω να κάνω δοκιμή -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harrisxr650 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα, κατι αντιστοιχο ειχα παθει εγω με το δικο μου επειδη το τρφοδοτικο που που δωσανε με το εφε ( μεταχειρισμενο) ηταν οτι να'ναι, ποσα mA γραφει το τροφοδοτικο οτι ειναι? αν θυμαμαι καλα το lexicon πισω στο βυσμα της τροφοδοσιας γραφει ποσα mA χρειαζεται και νομιζω πως ειναι 2000mA. τροφοδοτικο με λιγοτερα mA θα σου δημιουργησει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα, κατι αντιστοιχο ειχα παθει εγω με το δικο μου επειδη το τρφοδοτικο που που δωσανε με το εφε ( μεταχειρισμενο) ηταν οτι να'ναι, ποσα mA γραφει το τροφοδοτικο οτι ειναι? αν θυμαμαι καλα το lexicon πισω στο βυσμα της τροφοδοσιας γραφει ποσα mA χρειαζεται και νομιζω πως ειναι 2000mA. τροφοδοτικο με λιγοτερα mA θα σου δημιουργησει προβλημα. Φίλε μου το Lexicon MX200 γράφει: 9V AC / 1.3 A / 50-60 hz Η τροφοδοσία γράφει AC input: 100-240 V-, 50-60 hz , 0.65A Max. 51-80 VA DC outputs : 12V----2A Στάνταρ είναι μούφα η τροφοδοσία....λες να έκαψα τίποτα;; :( :( :( -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Φίλε μου το Lexicon MX200 γράφει: 9V AC / 1.3 A / 50-60 hz Η τροφοδοσία γράφει AC input: 100-240 V-, 50-60 hz , 0.65A Max. 51-80 VA DC outputs : 12V ----2A Στάνταρ είναι μούφα η τροφοδοσία....λες να έκαψα τίποτα;; :( :( :( Βρες αν μπορείς κάνα AC τροφοδοτικό τουλάχιστον, να κάνεις μια νεκροτομή σαν άνθρωπος, μη το θάψουμε ζωντανό το καημένο, αν και δεν το κόβω για Λάζαρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Βρες αν μπορείς κάνα AC τροφοδοτικό τουλάχιστον, να κάνεις μια νεκροτομή σαν άνθρωπος, μη το θάψουμε ζωντανό το καημένο, αν και δεν το κόβω για Λάζαρο... Το ψιλιάστηκα μόλις είδα τις τιμές... :/ Ελπίζω να μην κάηκε...ειλικρινά....Μ' αρέσει που το άλλο το πυρότουβλο μου έδωσε ότι να ναι τροφοδοσία...τι να πω ειλικρινά.... Που να μου πάει το μυαλό ότι θα μου έδινε ότι να ναι..... >:( -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Παντως το τροφοδοτικο του πωλειται και ξεχωριστα. Εδω τα χαρακτηριστικα του: www.thomann.de/gr/lexicon_lxp1_netzteil.htm Κοιτα αν μπορεις να βρεις κατι εφαμιλλο σε καποιο Ελληνικο μαγαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Παντως το τροφοδοτικο του πωλειται και ξεχωριστα. Εδω τα χαρακτηριστικα του: www.thomann.de/gr/lexicon_lxp1_netzteil.htm Κοιτα αν μπορεις να βρεις κατι εφαμιλλο σε καποιο Ελληνικο μαγαζι. Ευχαριστώ φίλε μου για το λινκ. Βρήκα ήδη σ' ένα ελληνικό μαγαζί με 18 Ε, το original :) -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgesound Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 καταρχας βαλε ενα μικροφωνο σε μια προενισχυση και την εξοδο της στειλε τη στο βαθος να δεις αν στελνει σημα...αν στελνει οκ/// η γνωμη μου ειναι να συνδεσεις το lexicon αφου το δουλευεις μονο με τη καρτα ήχου με spdif δλδ απο spdif out του lexicon στη καρτα ηχου και απο το spdif out της καρτας ηχου στην εισοδο spdif του lexicon...αν δουλευεις το cubase πηγαινεις στη ρυθμιση external effects και βαζεις τις εισοδους και εξοδους spdif και πρεπει να συνδεσεις και το usb του lexicon με το pc αν δυσκολευτεις το email μου ειναι [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harrisxr650 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Πηρες τροφοδοτικο τελικα? δουλεψε? τον τυπο που σου πουλησε οτι ναναι τροφοδοτικο να κανεις Λαζαρο :D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση