samy paraga Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Πολύ θα ήθελα να μάθω τι είναι αυτό που τον παίδεψε τόσο πολύ! Απ το λίγο που γνώρισα και ''συνεργάστικα'' με το Σπύρο, θεωρώ πως αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως είναι ένας σπουδαίος μουσικός και άνθρωπος, έχει το πρόβλημα να ψάχνει τη γωνία στο δίευρω ;D ;D ;D Σπάιρους κόψε λίγο δωματιίλα απ τη κιθάρα και κατέβασε λίγο ένταση στο μπάζο. Τη φουνή άστη μες το δωμάτιο ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Αισθάνθηκα λεπτό τον ήχο, πολύ thin. σαν να "ακούω" μια "δωματιίλα" στην φωνή και τις κιθάρες Θα συμφωνησω με τους παραπανω κυριους για το βαθος της φωνης,εκει νομιζω υπαρχει πιο πολυ ζητημα. Η "δωματιίλα" ισχύει. Στα όργανα δεν με ενοχλεί και τόσο, αν ήταν instrumental ίσως να πέρναγε σαν άποψη. Τώρα όμως που ακούγεται και στη φωνή με χαλάει. Για όλα τα παραπάνω που επιτυχώς επισημάνατε (και χαίρομαι που συμφωνούμε) έχω ταλαιπωρηθεί. Καταλήγω στο ότι οι κιθάρες γράφτηκαν πιθανότατα με υπερβολικά δυνατά την προενίσχυση των μικροφώνων γιατί τα βάθια είναι λιγότερα από τα συνήθη που βάζω. Οπότε αυτή η "δωματηίλα" και το thin που ανέφερε ο Δημήτρης είναι μάλλον ότι τα μικρόφωνα έχουν πιάσει περισσότερο χώρο απ' ό,τι θα ήθελα/έπρεπε. Αποφάσισα ότι θα ξαναηχογραφήσω τουλάχιστον τις κιθάρες. Η φωνή τώρα που αναφέρει ο Γιώργος έχει θέμα βάθους και είναι καθαρά ρύθμιση των εφέ. Θα επανεπεξεργαστεί. Btw Γιώργο, το μπάσο δεν είναι midi, είναι κανονικά παιγμένο από μένα και περασμένο στο amplitube αλλά μάλλον πολύ χαμηλά στη μίξη. Τα τύμπανα στα οποία επίσης αναφερθήκατε, θα εμπλουτιστούν. Το Standing Round Cryin' που είναι? ;) http://www.noiz.gr/index.php?topic=183988.0 Απ το λίγο που γνώρισα και ''συνεργάστικα'' με το Σπύρο, θεωρώ πως αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως είναι ένας σπουδαίος μουσικός και άνθρωπος, έχει το πρόβλημα να ψάχνει τη γωνία στο δίευρω ;D ;D ;D Φίλος με τιμάς αλλά κι εγώ σε συμπαθώ ιδιαιτέρως. Πάντως τα δίευρα έχουν γωνίες και πρόκειται να τις ανακαλύψω όλες. ;D Επισης ξερω που μενεις! ;D Ξέρεις αλλά δεν έρχεσαι. ;D Τέλος για τα παιδιά που ρώτησαν, ναι εγώ τραγουδάω στο κομμάτι αλλά δεν είμαι και πολύ περήφανος. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Τέλος για τα παιδιά που ρώτησαν, ναι εγώ τραγουδάω στο κομμάτι αλλά δεν είμαι και πολύ περήφανος. Κακώς https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Btw Γιώργο, το μπάσο δεν είναι midi, είναι κανονικά παιγμένο από μένα και περασμένο στο amplitube αλλά μάλλον πολύ χαμηλά στη μίξη. Είσαι μπασισταράς. :) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Ακούγεται σα live γραμμένο με κάμερα,αυτή η αίσθηση οτι βρίσκομαι μακριά... το κομμάτι πάντως είναι πολύ ωραίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Επανέρχομαι διότι ξαναέγραψα όλες τις κιθάρες και έκανα αρκετές βελτιώσεις σε μίξη-εφέ. Αν δε σας κάνει κόπο, ακούστε και πείτε: https://soundcloud.com/jazzjoker/made-up-my-mind Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Είναι δύσκολο να πει κανείς, ειδικα όταν είναι και άσχετος σα και μένα σε θέματα παραγωγής και κακώς ίσως ''επηρεάζω'' μιλώντας. Νομίζω πως κακώς έβγαλες τη δωματιίλα απ τα φωνητικά, με φαίνεται ένα κοινότυπα καλοπαιγμένο ρυδμ βλουζ, οι κιθάρες έλαμψαν, αλλά ακόμα κι εδώ κοινότυπο με ακούγεται ...................Η παραγωγή θέλει τσαχπινιά ρε γμτ, εσύ κάτι παραπάνω ξέρς, εγώ πιότερο σαν ακροατής μιλάω No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Το καινούριο mix μου αρέσει περισσότερο. Υπάρχει βέβαια πάλι το αίσθημα ότι βρίσκονται "λίγο πίσω" τα όργανα και η φωνή. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση