Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Χαίρετε αγαπητοί συνάδελφοι. Ανεβάζω σε wav φορμάτ ένα κομμάτι που παλεύω να μιξάρω τις τελευταίες μέρες και με έχει ταλαιπωρήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Οπότε θα παρακαλούσα όποιον ενδιαφέρεται, να πει μια-δυο κουβέντες περί του τι ακούει, πώς του φαίνεται ηχητικά και τι χρειάζεται πείραγμα/αλλαγή. Thank you ek ton proteron. https://app.box.com/s/xuyxyi91oh8wgdi7gr8z Υ.Γ. Το ανέβασα και στο soundcloud αλλά έμαθα προσφάτως, αντιθέτως με την αντίληψη που έχει επικρατήσει, ότι το soundcloud μετατρέπει όλα τα ηχητικά αρχεία σε mp3 στα 128 kbs μάλιστα. Αυτό προς πληροφόρηση και των συμφουρομητών που είχαν μείνει (όπως κι εγώ) με την εντύπωση ότι στο cloud ακούμε wav.... Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Straight Texas Blues.Τι κακο μπορει να εχει αυτο?Καλοπαιγμενο,τωρα για παραγωγες κτλ καλυτερα να στα πει κανας αλλος πιο μαστορας.Μου αρεσει.Προχωρα το. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Σαν κομμάτι μου άρεσε Σπύρο! Πολύ ωραίο blues. ;) Στα της παραγωγής δεν ξέρω πώς να εκφράσω αυτό που παρατήρησα. Αισθάνθηκα λεπτό τον ήχο, πολύ thin. Δεν ξέρω όμως πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό. Οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 To άκουσα με ακουστικά 3 φορές. Πρώτα πρώτα ωραίο κομμάτι (δικό σου είναι; ) και ωραία φωνή ;) :o. Κατά δεύτερον, σαν να "ακούω" μια "δωματιίλα" στην φωνή και τις κιθάρες, small room-hall reverb?, τo μπάσο θα το ήθελα λίίίγο δυνατότερα, όπως και την rythm guitar. Με τα τύμπανα δεν πρέπει να ασχολήθηκες πολύ....βαρετούτσικα.....Το fade out στο τέλος μου φάνηκε ότι είχε μεγάλη διάρκεια. Αυτά από μένα και τα απαίδευτα αυτιά μου 8) Το Standing Round Cryin' που είναι? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 ... και με έχει ταλαιπωρήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Βιάζεσαι μήπως να το τελειώσεις ? Ξεκινά απότομα καί συμφωνώ γιά τη "δωματιίλα".. Δική σου φωνή JJ?.. Πολύ ωραία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 ... Κατά δεύτερον, σαν να "ακούω" μια "δωματιίλα" στην φωνή και τις κιθάρες, small room-hall reverb? ... Μάλλον κάτι τέτοιο που αναφέρει ο Φώτης προκαλεί αυτόν τον "λεπτό" ήχο που αναφέρω παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Ξαναγύρισες στα μηχανικά μπάσα Σπύρο; :) Αυτό που λες για το soundcloud ισχύει. Αν όμως κάνεις το κομμάτι downloadable αυτός που το κατεβάζει παίρνει ακριβώς ότι αρχείο έχεις ανεβάσει. Επίσης δεν ξέρουμε και τι compression κάνει o player του box.com οπότε κι εκεί download χρειάζεται. ;D Η "δωματιίλα" ισχύει. Στα όργανα δεν με ενοχλεί και τόσο, αν ήταν instrumental ίσως να πέρναγε σαν άποψη. Τώρα όμως που ακούγεται και στη φωνή με χαλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Τεξανο,οπως ειπε κι ο Γιωργος,δυνατο κομματι. Οντως ειναι καπως στατικα τα τυμπανα,θα μπορουσε πχ στα σολος να "ανοιγει" και να εχει πιο πολλες δυναμικες. Θα συμφωνησω με τους παραπανω κυριους για το βαθος της φωνης,εκει νομιζω υπαρχει πιο πολυ ζητημα. Ομιλω παντα ως ακροατης διοτι δεν το'χω και πολυ με τα mix. Αυτα βεβαιως δεν αλλαζουν το ωραιο και δυνατο του τραγουδιου. Επισης ξερω που μενεις! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Παίδες σας ευχαριστώ για τις υποδείξεις και τα σχόλια. Θα επανέλθω αργότερα γιατί δεν είμαι σπίτι. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Οντως ειναι καπως στατικα τα τυμπανα,θα μπορουσε πχ στα σολος να "ανοιγει" και να εχει πιο πολλες δυναμικες. Έχω την εντύπωση ότι ο Σπύρος δεν δίνει τόσο σημασία σ' αυτό (τύμπανα)! Κλασσικό blues, και πολύ καλό μάλιστα! Το θέμα είναι ότι αυτού του είδους το reverb νομίζω ότι του αρέσει. Αν είναι έτσι, προσωπικά διαφωνώ (θέμα γούστου βέβαια). Πολύ θα ήθελα να μάθω τι είναι αυτό που τον παίδεψε τόσο πολύ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση