Προς το περιεχόμενο

Ex Girlfriend's Perfume - Cache - cache

dimitris1993

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραία και τα δύο κομμάτια που ακούσαμε. Να επιμείνετε στις "καραμπόλες", εκτιμώ πως μπορούν να γίνουν ηχητικό σας trademark με ακόμα πιο ενδιαφέροντα τρόπο.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έξι αλλαγές, αν μέτρησα καλά. Ζηλεύω την παραγωγή, πολύ καλός ήχος. Φωνητικά υπέροχα, τα όργανα πετάνε, μπράβο! Γενικά δεν είμαι υπέρ του verse chorus verse κ.λ.π αλλά εδώ είναι σα να λείπει κάτι στο τέλος. Τα μέρη που δεν ξαναπαίζονται σαν να μένουν παραπονεμένα, ή δεν ξέρω... Πάντως μου άρεσε πολύ. Είναι συναρπαστικό.

από τις καλύτερες παραγωγές που έχω ακούσει τελευταία και ωραίοι παίχτες όλοι ανεξαιρέτως και ωραία vocals... εντυπωσιακοί. τώρα σε ότι αφορά την σύνθεση δεν υπάρχει σωστό και λάθος. όλα είναι υποκειμενικά, όπως το δει κανείς. εγώ το βρήκα ενδιαφέρον αλλά οι αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν με ομαλότερο τρόπο έτσι ώστε να υπάρχει "ενότητα" μέσα στο κομμάτι. πάντως ήταν σίγουρα κάτι το ιδιαίτερο αυτό που άκουσα.  

The Bass Dredd

Πολύ ενδιαφέρον. Δεν με χαλάνε ιδιαίτερα οι αλλαγές. Είναι αρκετά συνηθισμένες και στη σύγχρονη γαλλική σκηνή αν δεν κάνω λάθος. Αλλά θα πρέπει να αναρωτηθείτε μήπως το παρακάνετε, ιδίως αν σας το λέει πολύς κόσμος.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Ευτυχώς που δεν αναρωτήθηκαν και κάτι τύποι σαν τους Pink Floyd, Syd Barrett, Van Der Graaf Generator, King Crimson και λοιπούς. Mη χαλιέστε (εννοώ ούτε οι μεν ούτε οι δε, πολύ δε περισσότερο εσείς από τη μπάντα που έχετε το καρπούζι και το μαχαίρι - εξάλλου η δημιουργία είναι κάτι υποκειμενικό.

http://www.wishfulthinking.co.uk/2007/08/20/too-many-notes-how-not-to-give-feedback-on-creative-work/

Είστε πολύ δεμένοι και ο καθένας με συγκεκριμένο ρόλο. Το άκουσμα ενδιαφέρον και σίγουρα διαφορετικό. Αφήνετε το δικό σας στίγμα κι αυτό είναι το πιό δύσκολο για μιά μπάντα. Μπράβο σας!

Στα προς σκέψη, πως κάπου έμοιαζε με κολάζ και παραξένευε. Δεν δυσαρεστούσε, αλλά προσπαθούσες να καταλάβεις.

Εξαιρετική δουλειά.

Hot Dog .......................

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα σχόλιά σας! :) Αυτό τον καιρό είμαστε υποψήφιοι του Jumping Fish της Cosmote με το συγκεκριμένο κομμάτι και θα μας βοηθούσατε αφάνταστα με την ψήφο σας σε αυτό το link!Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων! :) http://www.jumpingfish.gr/jf-contestant/ex-girlfriends-perfume/314017

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου