AuditoryDriving Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 soldano hot rod ;D soldano hot rod "stewart" η κανα soldano de vito :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 αν δεν θες να πας σε λαμπα ριξε μια ματια κ σε αυτον http://amtelectronics.com/products/guitar-heads-and-power-amps/amt-stonehead-50-4-50w-4-channel-guitar-head-amplifier/ Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Diezel D-moll ;D www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Diezel D-moll ;D Εσυ και δεν προτινεις Jet City? Κατι εχεις... :P :P Απο μενα 5150ii/6505+ !!! 'Αληθεια???' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Εσυ και δεν προτινεις Jet City? Κατι εχεις... :P :P Καταρχην θελει καλο γκαζι χωρις βοηθηματα (πεταλια) οποτε μπορει να του φανει λιγο πλαδαρος..... ......Επισης δεν εχει το χρηματικο ευρος στο οποιο θελει να κινηθει προτεινα (ισως) το καλυτερο γκαζι που μπορει να αγορασει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 ο mesa dual rectifier θελει και πεταλακια? "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 bogner XTC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ppanousos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Παδια καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.Ψαχνω κατι budget και value for money.Το ηχοχρωμα που εχω στο μυαλο μου ειναι marshalloχροια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Αγαπητέ τσίμπα αυτόν και καθάρισες με ελάχιστα φράγκα και γκάζια απο μπλούζ μέχρι τριγαμοσταυρέιτορ...τα έχω ξαναπεί δεν θα γίνω γραφικός! Καλά τα EVH, τα μεσα μπούγκια και τα ντιζελόνια αλλά πρέπει να δουλεύεις ένα χρόνο για να τα πάρεις και για εμένα αν δεν εισαι προ, δεν υπάρχει λόγος! http://smart.noiz.gr/details.php?id=217803 εννοείται καμία σχέση με τον πωλητή(εκτός του ότι τον ζηλεύω - θέλω να του κάνω ληστεία κτλπ) www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Ενισχυτάρα ο club 40,συμφωνώ με τον παικταρά τον Γιάνναρο! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση