Nahema Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Βρήκα αυτό στα ιντερνετ. Analog recording Analog (or analogue) recording (Greek, ana is "according to" and logos "relationship") is a technique used for the recording of analog signals which, among many possibilities, analog audio and analog video for later playback. Analog recording methods store signals as a continuous signal in or on the media. The signal may be stored as a physical texture on a phonograph record, or a fluctuation in the field strength of a magnetic recording. This is different from digital recording which digital signals are represented as discrete numbers. http://en.wikipedia.org/wiki/Analog_recording ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_analog_and_digital_recording σιγουρα εψαξες καλα? αν γνωριζεις αγγλικα το παραπανω λινκ ειναι μια χαρα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Παω σε σχολη ηχοληψιας κ ειμαι στο 1ο εξαμηνο μου δωθηκε λοιπον η ερωτηση Τι ονομαζουμε αναλογικο ηχο. Μου ειπε να ψαξω στο νετ να το βρω. Ετσι ε? Γραψτους λοιπον τα παρακατω: "Το αναλογικό σήμα χρησιμοποιεί ιδιότητες του μέσου μετάδοσης για να μεταφέρει τις πληροφορίες της μεταβολής της ποιότητας που αντικατοπτρίζει. Ένας ήχος που ταξιδεύει σε ένα μέσο, πχ τον αέρα, αποτελεί ένα αναλογικό σήμα που μεταφέρει τη διακύμανση της πίεσης που προκαλεί στον αέρα η ταλάντωση μιας ηχητικής πηγής, για παράδειγμα ενός διαπασών." "Αναλογικό σήμα είναι η ρέουσα πληροφορία που λαμβάνει συνεχείς τιμές σε ένα μέσο μετάδοσης συναρτήσει του χρόνου αντικατοπτρίζοντας τη διακύμανση μιας ποιότητας που μεταβάλλεται ομοίως στον χρόνο, καθώς αυτός οδεύει προς τα εμπρός. Ο όρος συνήθως αναφέρεται σε ηλεκτρικά σήματα, ομοίως όμως φορείς αναλογικών σημάτων είναι μηχανικά, αέρια, υδραυλικά και άλλα συστήματα." Απλα, κατανοητα, ομορφα, αποφευγοντας ακομα εναν περιττο τσακωμο για την (αντικειμενικα αποδεδειγμενη και τεκμηριωμενη) ανωτεροτητα του ψηφιακου ηχου. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Απλα, κατανοητα, ομορφα, αποφευγοντας ακομα εναν περιττο τσακωμο για την (αντικειμενικα αποδεδειγμενη και τεκμηριωμενη) ανωτεροτητα του ψηφιακου ηχου. Cool ειπες και κατι ΣΩΣΤΟ επιτελους. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nahema Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Με καλυψατε πληρως παιδια !! Ευχαριστω πολυ οσους ασχοληθηκαν!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Με καλυψατε πληρως παιδια !! Ευχαριστω πολυ οσους ασχοληθηκαν!! ;D ;D Αντίθετα εγώ κακίζω όσους ασχολήθηκαν γιατί, και με το συμπάθιο δηλαδής, βαρέθηκες να ψάξεις να βρείς τι σημαίνει μία από τις θεμελιώδεις έννοιες αυτού που θα σπουδάσεις και σκοπεύεις να ακολουθήσεις επαγγελματικά (άσε που κατ εμέ έπρεπε ήδη να την ξέρεις και να μην πούμε για την σχολή που σου πε "άντε ψάξε" αυτό που θα πρεπε να σου δείξει κι εξηγήσει) και έτρεξες αμέσως προς την μασημένη και έτοιμη τροφή. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nahema Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Φιλε το πιστευεις η οχι εψαχνα πολυ ωρα κ οπως ειπα κ πριν κατεληξα εδω γιατι δεν εβρησκα κατι που να με ικανοποιει.Δεν βλεπω που ειναι το κακο στο να μου το πει καποιος απο τη στιγμη που αυτος ο καποιος θα μπορουσε να ναι και ο καθηγητης μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 ειπες και κατι ΣΩΣΤΟ επιτελους. ;DO γερο-Waterfall ειναι παντα σωστος... Με καλυψατε πληρως παιδια Κυριε Waterfall-Κ!! Ευχαριστω πολυ... ;D ;D No problemo my son. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Φιλε το πιστευεις η οχι εψαχνα πολυ ωρα κ οπως ειπα κ πριν κατεληξα εδω γιατι δεν εβρησκα κατι που να με ικανοποιει.Δεν βλεπω που ειναι το κακο στο να μου το πει καποιος απο τη στιγμη που αυτος ο καποιος θα μπορουσε να ναι και ο καθηγητης μου :) Α) Προφανώς δεν έψαξες και πολύ καλά καθότι όλοι μας σε λίγα λεπτά είχαμε απαντήσεις και quotes από το net. Β) Υπάρχει και άλλος κόσμος εκτός από το net. Λέγονται βιβλία και ζούν σε κάτι χωριά που λέγονται βιβλιοθήκες. Γ) Αν ο καθηγητής σου είναι εδώ και απαντάει σε αυτό που σου είπε να ψάξεις να βρεις, μην πας στη σχολή και χαλάς λεφτά και κάτσε να τα μάθεις εδώ και κερνάς τις μπύρες στην επόμενη μπυροποσία. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση