panosdk Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 VangelisV απο όσο κατάλαβα είναι κάποια λεφτά που θα πάρω όταν πουληθεί. Με το ρίσκο να πουληθεί και πολύ αργότερα βέβαια. Συν τα δικαιώματα. Φυσικά μου κανε μεγάλη τιμή ο άνθρωπος μόνο και μονο που άκουσε το τραγούδι μου. Οι περισσότεροι προτίμησαν να παίζουν farmville παρά να αφιερώσουν 2 λεπτά να ακούσουν ένα ντέμο, λέγοντας μου δεν έχω χρόνο. Και μετά απο 10 λεπτά βγαίνει το achievement απο το παιχνίδι που παίζουν στο fb και λέω τι καραγκιόζης είσαι ρε φίλε. Έτσι όπως το πάμε σε λίγο θα πηγαίνει ο κόσμος να δουλέψει σε καμια αλυσίδα και θα του λένε "καλά ήρθες να δουλέψεις στα public π.χ και θές και λεφτά; Αφού θα μπεί στο βιογραφικό σου και θα σου κάνει καλό στην καριέρα σου." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Έτσι όπως το πάμε σε λίγο θα πηγαίνει ο κόσμος να δουλέψει σε καμια αλυσίδα και θα του λένε "καλά ήρθες να δουλέψεις στα public π.χ και θές και λεφτά; Αφού θα μπεί στο βιογραφικό σου και θα σου κάνει καλό στην καριέρα σου." Να ξερες ΠΟΣΟΙ το κάνουν αυτό, (όχι στο public) , αλλά π.χ. σε περιοδίκα (αν είσαι φωτογράφος- μοντέλο)...και σε όλους τους χώρους τις show biz (πιάνει και συνθέτες- μουσικούς). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Δε θα αναλωθω σε κακομοιρικα σχολια του τυπου "ροδα ειναι και γυριζει" η "καποια στιγμη θα ερθουν παρακαλωντας" οταν γινεις γνωστος κλπ κλπ. Οσο πιο γρηγορα καταλαβουν καποιοι οτι το να ασχοληθουν/συνεργαστουν με νεους και αφθαρτους στο χωρο ανθρωπους, εχουν περισσοτερα να κερδισουν παρα να χασουν, τοσο το καλυτερο γι'αυτους αλλα και για εμας τους υπολοιπους. Να ξερες ΠΟΣΟΙ το κάνουν αυτό, (όχι στο public) , αλλά π.χ. σε περιοδίκα (αν είσαι φωτογράφος- μοντέλο)...και σε όλους τους χώρους τις show biz (πιάνει και συνθέτες- μουσικούς). Και ασκουμενους/νεους δικηγορους επισης ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Πλήρωσα τον στιχουργό που σας είπα γιατί μου είπε οτι όταν πουληθεί το τραγούδι θα πάρω τα 4 πλάσια.Και εκτός αυτού έχει γράψει το δημοφιλέστερο τραγούδι των τελευταίων 5 χρόνων. Αυτό μου φαίνεται οκ διακανονισμός γιατι θα μπορώ μετά να πληρώσω άλλα 4 και πάλι να μαι στα λεφτά μου. Χαχα λές και παίζω στοίχημα έλεος. To πρόβλημα μου όμως είναι οτι δεν μπορώ να δίνω γενικά τραγούδια, γιατί η θα αναγκαστώ να τα ενορχηστρώσω μόνος μου, κάτι που δεν μου αρέσει και δεν είναι και δυνατόν ένας άνθρωπος να γράψει το ίδιο με επαγγελματίες μουσικούς ή θα πρέπει να δώσω τα μισά της ενορχήστρωσης. Τι είναι τα 4 πλάσια; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Τι είναι τα 4 πλάσια; 3 πλάσια και 1 φίλος τους....(μπρρρρρ... :P :P ;D ;D ) τετραπλάσια, λαίμαι.... https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Και ασκουμενους/νεους δικηγορους επισης ;D Μην το γελάς. Σε όλα τα ελεύθερα επαγγέλματα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 3 πλάσια και 1 φίλος τους....(μπρρρρρ... :P :P ;D ;D ) τετραπλάσια, λαίμαι.... >:( :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosdk Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 όχι ούτε εγώ θέλω να λέω θα δείτε τι θα πάθετε σαν τον χλαπάτσα απο τα παιδιά της ελλάδος. Δεν πιστευώ ούτως η άλλος τόσο στον εαυτό μου. Ήδη βγαίνουν συνεχώς δουλείες που τις ζηλεύω. Τα 4πλάσια βγήκαν τυχαία. Δηλαδή έβαλα 1 ευρώ για ενορχήστρωση θα πάρω 4. Άμα είσαι όνομα προφανώς παίρνεις 8 η παραπάνω. Δεν είναι κανόνας αυτός όμως. Απλά εγω σαν άπειρος είχα μείνει στην παλιά ιστορία. Οτι θα συνεργάζομαι με μια εταιρία και αν εχω κάτι καλό θα το δίνουμε κάπου. Σε μια εταιρία που έχω στείλει στην ζωή μου στο πρώτο μήνυμα που μου στειλαν, μου παν οτι ειναι ενδιαφέρον. Χάρηκα και εγώ και λέω μια χαρά. Στο δευτερο μήνυμα που πήρα μου λένε, θα το δεχτούμε μόνο αν ειναι ενορχηστρωμένο έτοιμο. Και λέω μηπως θέλετε να το κόψω και σε cd και μετά να σας πάρω καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosdk Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 *τετραπλάσια δεν περίμενα να θέλει και εξήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 sorry panosdk δεν το έπιασα με την πρώτη. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι σαν αδαής. Αν κάνεις την ενορχήστρωση ο ίδιος στο σπίτι δεν το δέχονται; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση