freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Κοιτα ρε το Stranded,,,Και δεν του τοχα... ΜΠΡΑΒΟ στο μπασιστα μας που επεμεινε να παιξει αυτο πουειχε στο μυαλο του και δεν υπεκυψε εις τας ασφυκτικας πιεσεις της παραγωγης για πιο...νωθροΚ παιξιμο... :D Αυτος ο Sir τελικα εχει μυτη λαγωνικου στις επιτυχιες... Μην πειραματιστείς προς το παρόν... ;) ;) :P Ουτε προς το μελλον το βλεπω... Μπακ του δε φιουτσερ.. :D Nα σαι καλα Δημητρη μου! Την ευχη μου για την αφιερωση Στωμεν καλως πατερ... 8) Τις καλησπερες μου... https://www.youtube.com/watch?v=nNIrs3IG-5M GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Κοιτα ρε το Stranded,,,Και δεν του τοχα... Αυτος ο Sir τελικα εχει μυτη λαγωνικου στις επιτυχιες... Μάλλον αυτί. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Κοιτα ρε το Stranded,,,Και δεν του τοχα... ΜΠΡΑΒΟ στο μπασιστα μας που επεμεινε να παιξει αυτο πουειχε στο μυαλο του και δεν υπεκυψε εις τας ασφυκτικας πιεσεις της παραγωγης για πιο...νωθροΚ παιξιμο... :D Αυτος ο Sir τελικα εχει μυτη λαγωνικου στις επιτυχιες... Ηθικόν δίδαγμα: Μην κόβετε την έμπνευση στους μπασίστες. Αυτοί ξέρουν ;) 8) Να πάρετε τον Sir για παραγωγό, που οσμίζεται (αλλά και ακούει, κατά τα λεγόμενα του) τας επιτυχίας, να χεστ...ε (εχμμμ) εις τα τάλαρα. ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Ηθικόν δίδαγμα: Μην κόβετε την έμπνευση στους μπασίστες. Αυτοί ξέρουν ;) 8) Πες τα επιτέλους!!!! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Filopelou G. Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Λευτερια στους μπασιστες!!!!Χαχαχα!Ζητω το funk! 8) Να στε καλα για το feedback παιδες!Το εκτιμω ιδιαιτερα.Πρεπει να πω ομως οτι αντικατεστησα εναν μεγαλο μπασιστα κ επρεπε να σταθω αξιος των περιστασεων.Ο Πανος Καραθανασης ειναι εξαιρετικος μουσικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Λευτερια στους μπασιστες!!Ζητω το funk! 8) Έτσι ακριβώς. Μην τον αφήσεις σε χλωρό κλαρί τον Σταύραρο. :D Χώνε του στα μούτρα, κατά βάθος του αρέσει, είμαι σίγουρος! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Ηθικόν δίδαγμα: Μην κόβετε την έμπνευση στους μπασίστες. Αυτοί ξέρουν ;) 8) Λευτερια στους μπασιστες!!!!Χαχαχα!Ζητω το funk! 8) Διακρινω εναν καημο,μια καταπιεση...? ;D ;D ;D Έτσι ακριβώς. Χώνε του στα μούτρα, Αμα παιζει οπως επαιξε στο αλμπουμ, ας μου πεταει και γιαουρτια... :D https://www.youtube.com/watch?v=qHmgc7ez790 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Τι κομματάρα!!!!!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Τι κομματάρα!!!!!! Οπως παντα αδερφε μου τα λες ωραιοτερα απο ωραια. Ειναι στο ιδιο επιπεδο με το nothing to believe. Επισης,τι ωραια :),μου θυμιζει Crosby,Stills,Nash&Young και δειχνει προς τα νοτια μερη που ξερω οτι γουσταρει ο Σταυρος. Το καλυτερο του δισκου(η γνωμη μου βεβαιως) by far,μπραβο hush! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 μπραβο hush! Και οι Rush είναι καλοί, όχι μόνο οι Hush! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση