Nestoras Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Φίλος ελπίζω να μην παραδειγματιστείτε από κάτι άλλους σε γειτονικό «νήμα» ;) Αυτούς που έγραψαν το... Μπεν Χουρ ;D Καλά αυτοί είναι "τα ζώα μου αργα". ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Οταν θα παψει να βραζει το αιμα καταλαγιαζεις μια και καλη. Δεν εχουμε χρονο λεμε... ;D Γερνας? Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλά αυτοί είναι "τα ζώα μου αργα". ;D Όχι μωρέ, έχουν πλάνο... Να βγει ο δίσκος σε καμιά 20αρια χρόνια οπότε με τη μία να είναι vintage/collectible ;D Σταύρο πάρε ιδέες ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Φιλιά και χαιρετίσματα στο φίλο μου τον Λάζαρο! :) Εγινε Χρηστο! ;) Θενκς! Βαλε τα κομπρεσορια να βαρανε στα ταμπουρα! ;D ;D Πανω που εχω αρχισει να θελω να τα βγαλω? :-X :-* ;D Γερνας? :-X :-\ :-[ Συγκρουσιακη ανωριμοτητα και παλιμπαιδισμος με φοβικες εξαρσεις φαντασιακου γηρατος το λενε.Δυσκολο... ;D Σταύρο πάρε ιδέες ;D Για συλλεκτικο υλικο-κληρονομια απο δικαιωματα για τα εγγονια, εχουμε ηδη ετοιμασει τη βιογραφια της μπαντας. Ηδη αποφασισαμε ποτε θα το διαλυσουμε για να ειμαστε συνεπεις με την ιστορια μας... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Filopelou G. Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Έτσι όπως πάμε ρε μάγκες καλύτερα να πιάσω μερική απασχόληση στην Καβάλα....μέχρι Σεπτέμβριο που θα βγει κ το 6ο άλμπουμ θα βγάλω κ κάτι στην άκρη!Σταύρε νοικιάζεις το δώμα στο στούντιο???Θα γράφω κ καμιά μπασογραμμή όταν έχω αυπνίες! :P ;D Πάντως με αυτό τον ρυθμό θα πιάσουμε την παραγωγικότητα του θείου Φρανκ. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Kαλα ολα αυτα,αλλα βαλτε ρε παλικαρια τιποτις νοτες να ακουσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Filopelou G. Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Τα παράπονά σας στο αφεντικό..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Τα παράπονά σας στο αφεντικό..... Ο Σταύρος αφεντικό! :o Πω πωωωωω! :o ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Filopelou G. Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Δεν είπα "Σταύρος"...Προκατειλλημένε! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση