geodimitri Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Το πήρα κι εγώ στα χέρια μου εχθές! Νικόλα χίλια μπράβο. Είναι πανέμορφο το βιβλίο. Μακάρι να μπορούσα να το χαρώ αλλά οι γνώσεις μου στο πιάνο είναι μηδενικές... Θα το δώσω όμως στη γυναίκα μου να τα παίζει καμιά φορά και να απολαμβάνω. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Το πήρα κι εγώ στα χέρια μου εχθές! Νικόλα χίλια μπράβο. Είναι πανέμορφο το βιβλίο. Μακάρι να μπορούσα να το χαρώ αλλά οι γνώσεις μου στο πιάνο είναι μηδενικές... Θα το δώσω όμως στη γυναίκα μου να τα παίζει καμιά φορά και να απολαμβάνω. ;) Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ! Κοίτα, αφού οι ηχογραφήσεις του "δασκάλου" υπάρχουν, μπορεί κα κάποιος με λίγες γνώσεις πιάνου να κάνει κάτι. Επιπλέον υπάρχουν και τα παραμύθια, ακόμη και αν αυτό είναι μια παρτιτούρα. Προσωπικά τα χρησιμοποιώ σε μαθητές και τα παιδιά μου και λειτουργούν θαυμάσια. Δεν υπάρχουν καλύτεροι δοκιμαστές από τα παιδιά! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ! Κοίτα, αφού οι ηχογραφήσεις του "δασκάλου" υπάρχουν, μπορεί κα κάποιος με λίγες γνώσεις πιάνου να κάνει κάτι. Επιπλέον υπάρχουν και τα παραμύθια, ακόμη και αν αυτό είναι μια παρτιτούρα. Προσωπικά τα χρησιμοποιώ σε μαθητές και τα παιδιά μου και λειτουργούν θαυμάσια. Δεν υπάρχουν καλύτεροι δοκιμαστές από τα παιδιά! ;) Ναι όντως υπάρχουν και οι ηχογραφήσεις στο site! Τώρα το θυμήθηκα. Thanks Νικόλα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά, συγνώμη που επαναφέρω το θρεντ αλλά έλαβα μια εξαιρετικά κολακευτική κριτική για το έργο, και γενικά τα έργα μου, την οποία και λινκάρω παρακάτω: https://arioso7.wordpress.com/2014/12/23/nikolas-sideris-composer-is-making-a-millennium-statement/ Σας ευχαριστώ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο Νικόλα. Δικαιολογημένα είσαι περήφανος. Κι εμείς μαζί σου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Αξιος Νικόλα! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Παιδιά ξεκινάω μία σειρά από bumps γιατί παίζουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα (και αυτή τη στιγμή είμαι Ισραήλ και έχω χρόνο). Στο μεταξύ, από το προηγούμενο ποστ, έχουν υπάρξει τουλάχιστον δύο (απ'ότι ξέρω εγώ) κολακευτικές κριτικες (στα Αγγλικά πάντα), τις οποίες και λινκάρω εδώ. http://www.musicteachershelper.com/blog/new-fairyland-treble/ και http://playingbeyondthenotes.com/2015/01/05/fairyland-in-treble/ περιμένω και άλλα reviews από περιοδικά (Αγγλικά πάντα λέμε...), αλλά γενικά το βιβλίο πάει εξαιρετικά καλά, κι ελπίζω και σε άλλα. :) Άσε που εδώ στο Ισραήλ σήμερα θα είναι η τρίτη συναυλία που θα παίξω ΚΑΙ το Fairyland in Treble.Έχει πολύ πλάκα να μιλάω και να ακολουθεί η Εβραϊκή μετάφραση... χεχεχε... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση