geodimitri Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Προσπάθησα με Chrome και Firefox. Δυστυχώς τίποτα με κανέναν απ' τους δύο... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 thanks φιλε. Το ψάχνω και θα ενημερώσω μόλις έχω νέα! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Εκπληκτικό, Νικόλα.Θα το πάρω κι εγώ κάποια στιγμή, για την κόρη μου. Μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ Σπύρο, και όλους σας. Κάντε μου μία χάρη (Geodimitri, Cos, pipityri). Δοκιμάστε (άλλη μια φορά) για προχωρήσετε για την αγορά. Κανονικά το πρόβλημα πρέπει να έχει λυθεί. Απλά πριν το πω παραέξω και γίνει και άλλο θέμα... κάντε μου τη χάρη βρε παιδιά. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Tην εκανα κανονικα με firefox τωρα, ελπιζω να ειναι ενταξει, απο εμενα φαινονται ολα καλα και η πληρωμη εγινε. Πλερώσαμεν λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Το κατάφερα κι εγώ! Και από τους δύο φυλλομετρητές γίνεται τώρα! :D Χαζή ερώτηση: Τα στοιχεία να τα συμπληρώσω στα αγγλικά ή στα ελληνικά; :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Το κατάφερα κι εγώ! Και από τους δύο φυλλομετρητές γίνεται τώρα! :D Χαζή ερώτηση: Τα στοιχεία να τα συμπληρώσω στα αγγλικά ή στα ελληνικά; :-[ Όπως θέλεις. Ούτως ή αλλιώς εγώ κανονίζω τις αποστολές, οπότε θα καταλάβω τη γράφεις, Δημήτρη! :) Κώστα: Άρα? Λεφτά υπάρχουν! λολ... Ευχαριστώ παίδες. Σας υπόσχομαι ένα φανταστικό βιβλίο. Και μόνο οι ιστορίες και το εξώφυλλο αξίζουν τρελά, αλλά εεε είναι ωραία και η μουσική! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Κώστα: Άρα? Λεφτά υπάρχουν! λολ... Οσο υπάρχουν θα επενδυω στην τέχνη και η τιμη γι αυτο που προσφερεις ειναι ..... τιμη κρίσης. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Οσο υπάρχουν θα επενδυω στην τέχνη και η τιμη γι αυτο που προσφερεις ειναι ..... τιμη κρίσης. Σωστός ο Κώστας! Νικόλα μην ξεχάσεις την αφιέρωση! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Νικόλα μην ξεχάσεις την αφιέρωση! :D Οπωσδηποτε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση