Superfunk Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2014 Μόνο μην μου πεις ότι τον έδειρες δύο φορές και ονόμασες έτσι το κομμάτι Μου'ριξε αυτος 2-3 γερες γιατι ειχα παρει τη Fender Mustang του χωρις να τον ρωτησω.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 ΛΑΚΗ εξηγησε σε παρακαλω στο παιδι... ;D ;D Διαχρονικά κομψό, σαν την μουσική του πατέρα του. ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Μορφονιος ο πιτσιρικος,να υποθεσω ησουν κι εσυ τυχερος και εμοιασε στη μανα του οπως και τα δικα μου? ;D ;D ;D Εγώ όπως βλέπω τον νεαρό- και γνωρίζοντας τον Νίκο- τον κόβω SF spit image 8) ΥΓ: Οπότε στο μέλλον το βρίσκω απίθανο να τον δούμε με καμιά... stratocaster ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Εγώ όπως βλέπω τον νεαρό- και γνωρίζοντας τον Νίκο- τον κόβω SF spit image 8) Ναι βρε συ,δεν ειπα τιποτα για τον ανθρωπο,σαμπως τον εχω δει και ποτε?. Πλακα εκανα,με το δικο μου ευτυχημα να μοιασουν τα παιδια στη γυναικα μου. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 ΥΓ: Οπότε στο μέλλον το βρίσκω απίθανο να τον δούμε με καμιά... stratocaster ;D Θα του την κάνει και θα πάρει 7χορδη doometalator! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Εγώ όπως βλέπω τον νεαρό- και γνωρίζοντας τον Νίκο- τον κόβω SF spit image 8) ΥΓ: Οπότε στο μέλλον το βρίσκω απίθανο να τον δούμε με καμιά... stratocaster ;D Ο Τερρυς ειναι απλα ευγενικος....ΕΥΤΥΧΩΣ το παιδι ειναι ΙΔΙΟΣ η μανα του... ;D Του εχω παρει για αρχη μια Mustang του 1966.....παντως απο ολες τις κιθαρες μου αυτος ολο αυτη ζηταει ο προδοτης ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Ο Τερρυς ειναι απλα ευγενικος....ΕΥΤΥΧΩΣ το παιδι ειναι ΙΔΙΟΣ η μανα του... ;D Του εχω παρει για αρχη μια Mustang του 1966.....παντως απο ολες τις κιθαρες μου αυτος ολο αυτη ζηταει ο προδοτης ;D Ευτυχώς κάποια πράγματα πάνε σωστά απο μόνα τους! ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Γερομπισμπίκη πρωτευουσιάνε να χαίρεσαι το κούκλο γίγαντα και να σε μαδάει παλιοκαπιτάλα σε κονσερβοκούτια ;D ;D ;D Περί άσθματος τα έχουμε ξαναπιεί, οι παραγωγές σου είναι μπερεκέτι, κατά τα άλλα όλα με μοιάζουν καρμπόν λόγο εμμονής σου στο να ακούγονται ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ :P No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Χρόνια πολλά, Superfunk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση