SamTheRipper Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΣΟΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΤΗREAD ΕΝ ΖΩΗ. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ Vrass σε πάω πολύ ρε φίλε! Mercury στην αρχή ήσουν καλός,μετά το χάλασες λίγο...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mercury Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 και ναι ναι θα είναι japanese.... Πωπω τι είπες τώρα?! Mercury στην αρχή ήσουν καλός' date='μετά το χάλασες λίγο...![/quote'] Επέστρεψα για να καθαρίσω το όνομά μου (θα το λερώσω ξανά πιο μετά...) Long live Japan! 24 hours per day, 24 beers per case...Coincidence? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Λοιπον, Ξαναλέω, για να επανέλθουμε στην τάξη: Στο thread αυτό έχει φωτογραφίες με εμφανίσιμα άτομα θηλυκού γένους που φέρουν κιθάρες, μπάσσα, και λοιπά συμπαθή σε όλους μας μουσικά όργανα. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια αναδρομή από την αρχή του για να δουν πως εξελίχθηκε και τι δολιοφθορές έχει υποστεί κατά καιρούς, αλλά κατάφερε και επιβίωσε, ώστε να μπουν στο κλίμα. Δεν θα χάασουν.. Ευχαριστώ δια την προσοχήν σας. 8) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Μα οι δικές μου με κιθάρες είναι :wink: Απλά περιμένω πότε θα ξεβαρεθώ να κάνω copy-paste το λινκ! :roll: edit: ¶ντε να 2-3 τώρα που κάπως την παλεύω Έτσι επειδή μου αρέσουν τα rickenbacker (cause lemmy rules! ) Η ίδια με όφωνο, καθώς το συγκεκριμένο μου αρέσει, καθώς ζεσταίνει απαλά την χροιά της φωνής, δίνοντας του άλλον τόνο! Επειδή έχω πει, ότι είναι η μόνη flying-v που θα αγόραζα! :lol: Δεν είναι πρόστυχες, αλλά σίγουρα είναι KAWAI! Να και μια για τον blue Ανώμαλη προσγείωση! :twisted: Οι πονηρές αργότερα..... Thank you Mr Ayu-Mania from animeplanet for this kawai overdose!!!! Domo arigatou :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Έ όχι και ιμπανέζ, ντροπής πράματα είναι αυτά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Λοιπον' date=' Ξαναλέω, για να επανέλθουμε στην τάξη: Στο thread αυτό έχει φωτογραφίες με εμφανίσιμα άτομα θηλυκού γένους που φέρουν κιθάρες, μπάσσα, και λοιπά συμπαθή σε όλους μας μουσικά όργανα.[/quote'] Και χωρίς μουσικά όργανα δε με χαλάνε εμένα! Εύγε mercury! Έ όχι και ιμπανέζ' date=' ντροπής πράματα είναι αυτά.[/quote']Κώστα η ibanezia σε πείραξε εσένα?Αυτό το κινέζικο πράγμα δεν το πρόσεξες?? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 άκυρο το 2ο ποστ πάτησα κατά λάθος παράθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Τι, έχει και γυναίκα αυτή η φωτό;;; DAAAYMMMMMNNNNN!!!!!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Έ όχι και ιμπανέζ' date=' ντροπής πράματα είναι αυτά.[/quote'] Σε προλαβα με την squier:P Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
judas1992 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 καλη η Angela? Μα καλα δεν βρηκε κανεις μια foto της να βαλει τοσο καιρο? Ντροπη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση