Mercury Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Ήρθε η ώρα να βάλω και έγω ένα λιθαράκι σε αυτό το τιτανομεγιστοτεράστιο έργο :lol: Προσέξτε κάτι μαγνήτες... 24 hours per day, 24 beers per case...Coincidence? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Οποιος εχει γερα νευρα ας τσεκαρει το thread απο την αρχη... Που εισαι ρε blue με τα ωραια σου! :D Tο εχω τσεκάρει και τρομαξα με τα γούστα μερικών-μερικών... :? Είπαμε ρε παιδια, να είμαστε καλοί άνθρωποι, να μην κρίνουμε τον άλλον από την εμφάνιση αλλά εντάξει... Μπλιαχ... :lol: :lol: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mercury Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Και για να μην ξεχνιώμαστε... 24 hours per day, 24 beers per case...Coincidence? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Τώρα το γ*****ς και φόφησε... :lol: Οχι τον ακατανόμαστο σε αυτό το ιερό thread ρε παιδιά... Να κρατάμε και ένα επίπεδο... Ας επαναφέρω την τάξη... Τέτοια θέλουμε. Ελα δωστε πραμαααα... :D :D :D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 οκ πρώτο post και έχω κιόλας βρει τρόπο να πάρω με το μέροσ μου τους pastelius κ blue... here are some pics... ε... δεν μπορείτε να πείτε... learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Και για να μην ξεχνιώμαστε... οταν κανει τα σολακια να τον δεις... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 οκ πρώτο post και έχω κιόλας βρει τρόπο να πάρω με το μέροσ μου τους pastelius κ blue... here are some pics... Απαράδεκτο... 8O 8O 8O :? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mercury Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 24 hours per day, 24 beers per case...Coincidence? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Που εισαι ρε blue με τα ωραια σου! :D Ανοίξαμε σχολή αγόρι μου 8) Μπράβο σε όλα τα παιδιά που στηρίζουν αυτη την προσπάθεια :lol: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Αμάν το κορίτσι μου :oops: Ρε θα έβαζα κι εγώ καμιά αλλά βαριέμαι σήμερα. Υπόσχομαι όμως ή για αύριο ή για αργότερα τα χαράματα (και ναι ναι θα είναι japanese.... :twisted: ) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση