Vrass Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Δωσε, δώσεεεεε..... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Να και κάτι σε ροζάκι για glam/sleaze τύπους... :wink: :wink: 8) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Black_Dog21 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 ρε παιδια βοηθηστε με και μένα λιγακι τον καινούργιο πως κανω upload εικόνες? earn to swim...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 ρε παιδια βοηθηστε με και μένα λιγακι τον καινούργιο πως κανω upload εικόνες? Ανοιγεις σε μια σελιδα την εικονα που θελεις' date='μονη της.Αν εχεις Mozilla πατα Ctrl+T για καινουρια καρτελα,μετα view image στην αντιστοιχη φωτο.Oσο εισαι στην 'απαντηση' του thread,πατας το κουμπι [img'] απο πανω.Κανεις copy-paste το Link οπου βρισκεται η φωτο,και μετα ξαναπατας το [/img].Πατας υποβολη και εισαι οκ.Εεεεεεεεελα,φρεσκο φρεσκο,να σπαρταραει! :lol: :lol: [/b] feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Του χα στείλει και γω pm. Υπάρχουν και τα Faq όμως :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Black_Dog21 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 ω ρε pastelius με μπέρδεψες χειρότερα... με internet explorer πως το κάνω?? τις εικόνες τις έχω στο εντάξει? earn to swim...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Black_Dog21 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 ρε παιδια παω να μπω να δω τα pm και μ λέει πως πρέπει να είμαι μέλος... sorry και για τα πολλα άχριστα post... earn to swim...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Δε σου λέει να κάνεις login ή κάτι τέτοιο?Περίεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Black_Dog21 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 είμαι ηδη συνδεδεμένος στα forum και πατάω να δώ τα pm μου και μ λέει πως πρεπει να είμαι μέλος... κι οταν πατάω login μ λέει λαθοσ κοδικόσ μόνο π ο κωδικός που βάζω είναι σωστός... earn to swim...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Το mail με τον κωδικό που σου εστάλη όταν γράφτηκες μέλος το έχεις; Κάνε copy-paste και το user name και το password απο εκεί και εννοείται οτι πρέπει να αντιγράψεις και τον αριθμό που σου βγάζει κάτω από το πλαίσιο που βάζεις το password σου. Αυτός ο αριθμός αλλάζει κάθε φορά που κάνεις login. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση