boukas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά ποια είναι αυτή; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά ποια είναι αυτή; Ποιά αυτή που μου κάναν συνοικέσιο ή η που όλοι γίναν γκόμενοι της;; Ιάσονα είπα τρέφω συμπάθεια δε σου έφαγα την γκόμενα!!! :lol: :lol: :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Αυτή η τελευταία με τα τατου "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Brody dalle www.thedistillers.com :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 οταν πρωτοάκουσα ντιστιλερς νόμιζα πως τραγουδάει άντρας. :lol: όταν έμαθα ότι στο συγκρότημα τραγουδάει γυναίκα νόμιζα πως τραγουδάει σε ΟΛΑ τα τραγούδια εκτός απο αυτό που είχα ακούσει... :lol: :lol: οταν το κατάλαβα πως τραγουδάει γυναίκα μου ήρθε πολύ περίεργο.. μεταξύ μας εχει πολυ μητσοςονταλικέρης φωνή η "κοπέλα"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 οταν πρωτοάκουσα ντιστιλερς νόμιζα πως τραγουδάει άντρας. :lol: όταν έμαθα ότι στο συγκρότημα τραγουδάει γυναίκα νόμιζα πως τραγουδάει σε ΟΛΑ τα τραγούδια εκτός απο αυτό που είχα ακούσει... :lol: :lol: οταν το κατάλαβα πως τραγουδάει γυναίκα μου ήρθε πολύ περίεργο.. μεταξύ μας εχει πολυ μητσοςονταλικέρης φωνή η "κοπέλα"... Όταν παίζεις punk δε γίνεται να τραγουδάς τριαλαλότριαλαλά :lol: :lol: :lol: ¶σε την κοπέλα να τα χώσει :D :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 οταν πρωτοάκουσα ντιστιλερς νόμιζα πως τραγουδάει άντρας. :lol: όταν έμαθα ότι στο συγκρότημα τραγουδάει γυναίκα νόμιζα πως τραγουδάει σε ΟΛΑ τα τραγούδια εκτός απο αυτό που είχα ακούσει... :lol: :lol: οταν το κατάλαβα πως τραγουδάει γυναίκα μου ήρθε πολύ περίεργο.. μεταξύ μας εχει πολυ μητσοςονταλικέρης φωνή η "κοπέλα"... Δεν έχω ακούσει distillers αλλά έπαθα σχεδόν το ίδιο με τους Otep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 οταν πρωτοάκουσα ντιστιλερς νόμιζα πως τραγουδάει άντρας. :lol: όταν έμαθα ότι στο συγκρότημα τραγουδάει γυναίκα νόμιζα πως τραγουδάει σε ΟΛΑ τα τραγούδια εκτός απο αυτό που είχα ακούσει... :lol: :lol: οταν το κατάλαβα πως τραγουδάει γυναίκα μου ήρθε πολύ περίεργο.. μεταξύ μας εχει πολυ μητσοςονταλικέρης φωνή η "κοπέλα"... Δεν έχω ακούσει distillers αλλά έπαθα σχεδόν το ίδιο με τους Otep Εγώ με τους Arch Enemy :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Με την τύπισσα που πατάει και τον vincent; Πιο κοντά μας Ελλάδα: ακούστε Astarte ( τα παλιά γιατί στο τελευταίο δεν ξέρω τι παίζει ) και θα με θυμηθείτε! :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Πίσω στο θέμα μας παρακαλώ! :twisted: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση