Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Εγω δε φοβάμαι το λέω :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Εγω δε φοβάμαι το λέω :lol: :lol: :lol: τσ τσ τσ, κρυμένος πίσω από την ανωνυμία.... Θα πάει να πιάσει τον κακομοίρη τον Janick και μετά να δούμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Βλέπω είσαι του δόγματος vivere pericolosamente. Εύγε νέε μου! Γιατί όμως βρε παιδί μου δεν επέλεγες κάτι λιγότερο extreme, όπως η ελεύθερη πτώση για παράδειγμα... Την είδες καλά; :-) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Κοιταω αυτο το υπερκαμμενο thread και ανρωτιεμαι γιατι δεν εχω λαβει μερος ακομα...... 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Κοιταω αυτο το υπερκαμμενο thread και ανρωτιεμαι γιατι δεν εχω λαβει μερος ακομα...... 8O 8O Αυτο αναρωτιέμαι και εγώ :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 τσ τσ τσ' date=' κρυμένος πίσω από την ανωνυμία.... Θα πάει να πιάσει τον κακομοίρη τον Janick και μετά να δούμε....[/quote'] Βλέπω είσαι του δόγματος vivere pericolosamente. Εύγε νέε μου!Γιατί όμως βρε παιδί μου δεν επέλεγες κάτι λιγότερο extreme' date=' όπως η ελεύθερη πτώση για παράδειγμα... Την είδες καλά; :-)[/quote'] Θα βάλω στο mp3 Slipknot και θα μπω στο καμαρίνι γεμάτος αυτοπεπείθηση και θα τις πω "Κούκλα;;Ξέχνα το.Δεν είμαι για την κούτρα σου" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Να προσέχεις όμως μη σου αρέσει και σου μείνει κουσούρι μετά και ανήκεις κι εσύ στο κλαμπ του μαστιγίου, αλυσίδων και υαλοχάρτου χοντρού χοντρού! :lol: :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Τελευταία τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια για την εν λόγω κυρία θα τσακωθουμε janick δικια μου η κοπελια :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 μαρεσει πιο πολυ αυτη η φοτο να σου πω αλλα δεν κραταει κιθαρα μαμωτω 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kretinos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Τελευταία τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια για την εν λόγω κυρία θα τσακωθουμε janick δικια μου η κοπελια :wink: Ηρεμία. Μπορεί να υπάρχει χόρος για όλους, ποτέ δεν ξέρεις :lol: :lol: :lol: Εξάλου η αρένα είναι μακρυά και η κοπελιά δεν ξέρω αν είναι καλή στη διαιτησία. Let's talk vocals...any kind! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση