nizz Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Χτύπησες ευαίσθητο σημείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_zoso Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Όντως χτύπησες ευαίσθητο σημείο... Της Scabbia της έπιασα το χέρι όταν έπαιξαν οι Lacuna Coil Θεσσαλονίκη στις 1/3/2003 και απο τότε δεν το έπλυνα... ΑΧ ΑΧ ΑΧ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 το post που έκανα με την keyra διαγράφτηκε?Ζητώ συγγνώμη αν ήταν too much. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Γαμώτο, το 'χασα! :( LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Γαμώτο' date=' το 'χασα! :([/quote'] Ο άνθρωπος που ξέρει,φαίνεται!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Δεν είμαι από Καλαμάτα, όμως ξέρω από καλό λάδι! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 μα καλα που τις βρισκεται ολες αυτες τις εικονες?? εγω προσοπικά στο www.photobucket.com με λίγη φαντασια... κάτι βρίσκεις learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Και στο http://www.guitarworld.com έχει. Βγάζει κάτι καλά κατα καιρούς. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 πως γίνεται να αφλισουμε ενα τέτοιο thread να πεθάνει??? χά εγώ 8α το αναστήσω!!! :D :D :D learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 αν δεν ήμουν κιθαρίστας, θα είχα ήδη γίνει Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση