Προς το περιεχόμενο

Προσοχή: Θέμα Ακατάλληλου Περιεχομένου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 265
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ήρθε το τέλος πιά για αυτό το topic. Παρακάλεσα τον yameth να το σβήσει εντελώς, πράγμα που δεν ξέρω αν και πότε θα το κάνει, ελπίζω πάντως να το κάνει. Να είστε όλοι καλά...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήρθε το τέλος πιά για αυτό το topic. Παρακάλεσα τον yameth να το σβήσει εντελώς' date=' πράγμα που δεν ξέρω αν και πότε θα το κάνει, ελπίζω πάντως να το κάνει. Να είστε όλοι καλά...[/quote']

8O :roll: 8O 8O :roll:

feel da FUNK blast

Come again?? Τι έγινε κώστα? Τι έπαθες...? Παιδιά ξεκολλήστε.. Γιατί επικρατεί αυτή η αρνητική ατμόσφαιρα?..

EDIT: Kαι ελπίζω με αυτό (να είστε όλοι καλα..) να μην εννοείς τίποτα.. Γιατί πολλά βλέπουμε τελευταία... :( 8O

Απλά νομίζω ότι έχω δεχτεί αρκετές επιθέσεις για αυτό το θέμα.

Επίσης νομίζω ότι δεν ταιριάζει τελικά στο φόρουμ.

Έκανα λάθος από την αρχή! Θεωρήστε το σαν ένα κακόγουστο αστείο.

Να συμπληρώσω, επειδή κάποιοι μπορεί να σκεφτούν πονηρά, ότι αυτή μου η απόφαση ουδεμία σχέση έχει με τα τελευταία γεγονότα στο φόρουμ.

Εγώ ψηφίζω να μείνει και οι κακεντρεχεις να πάνε να πλέξουν.Πολύ σοβαροφάνεια ρε παιδιά :evil:

You are wrong f**ked and overatted...

Απλά νομίζω ότι έχω δεχτεί αρκετές επιθέσεις για αυτό το θέμα.

Επίσης νομίζω ότι δεν ταιριάζει τελικά στο φόρουμ.

Έκανα λάθος από την αρχή! Θεωρήστε το σαν ένα κακόγουστο αστείο.

Το Περί ανέμων και υδάτων σημαίνει γράψτε ό' date='τι θέλετε για χαβαλέ ή για πράγματα εκτός μουσικής.O yameth δεν έχει κάνει ούτε ένα σχόλιο για αυτό το thread άρα πιστεύω κατέριψα το ότι δεν ταιριάζει στο forum.

Τ επιθέσεις έχεις δεχτεί δηλαδή?Όποιον τον ενοχλεί το thread [b']ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ[/b].Δεν είναι όπως τα avatars που ήταν αναγκασμένοι να τα βλέπουν όλοι.Πάει και αυτό.

Στο κάτω κάτω την πλάκα μας θέλαμε να κάνουμε,όχι να μαζέψουμε ό,τι τσ0ντ@ βρούμε γιατί είμαστε τρελά πορνοδιαστροφικοί!(αυτό φαίνεται και από τις pics του Pastelius!! :lol: :lol: :lol: )

Σας κάλυψα πλήρως??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου