pastelius Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Ήρθε το τέλος πιά για αυτό το topic. Παρακάλεσα τον yameth να το σβήσει εντελώς, πράγμα που δεν ξέρω αν και πότε θα το κάνει, ελπίζω πάντως να το κάνει. Να είστε όλοι καλά... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Ήρθε το τέλος πιά για αυτό το topic. Παρακάλεσα τον yameth να το σβήσει εντελώς' date=' πράγμα που δεν ξέρω αν και πότε θα το κάνει, ελπίζω πάντως να το κάνει. Να είστε όλοι καλά...[/quote'] 8O :roll: 8O 8O :roll: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 ΓΙΑΤΙ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Come again?? Τι έγινε κώστα? Τι έπαθες...? Παιδιά ξεκολλήστε.. Γιατί επικρατεί αυτή η αρνητική ατμόσφαιρα?.. EDIT: Kαι ελπίζω με αυτό (να είστε όλοι καλα..) να μην εννοείς τίποτα.. Γιατί πολλά βλέπουμε τελευταία... :( 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Απλά νομίζω ότι έχω δεχτεί αρκετές επιθέσεις για αυτό το θέμα. Επίσης νομίζω ότι δεν ταιριάζει τελικά στο φόρουμ. Έκανα λάθος από την αρχή! Θεωρήστε το σαν ένα κακόγουστο αστείο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Νομίζω πως οι 175 απαντήσεις και οι 9710 αναγνώσεις δηλώνουν κάτι άλλο... Αλλα.. It's your call chief... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Να συμπληρώσω, επειδή κάποιοι μπορεί να σκεφτούν πονηρά, ότι αυτή μου η απόφαση ουδεμία σχέση έχει με τα τελευταία γεγονότα στο φόρουμ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ ψηφίζω να μείνει και οι κακεντρεχεις να πάνε να πλέξουν.Πολύ σοβαροφάνεια ρε παιδιά :evil: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Απλά νομίζω ότι έχω δεχτεί αρκετές επιθέσεις για αυτό το θέμα. Επίσης νομίζω ότι δεν ταιριάζει τελικά στο φόρουμ. Έκανα λάθος από την αρχή! Θεωρήστε το σαν ένα κακόγουστο αστείο. Το Περί ανέμων και υδάτων σημαίνει γράψτε ό' date='τι θέλετε για χαβαλέ ή για πράγματα εκτός μουσικής.O yameth δεν έχει κάνει ούτε ένα σχόλιο για αυτό το thread άρα πιστεύω κατέριψα το ότι δεν ταιριάζει στο forum. Τ επιθέσεις έχεις δεχτεί δηλαδή?Όποιον τον ενοχλεί το thread [b']ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ[/b].Δεν είναι όπως τα avatars που ήταν αναγκασμένοι να τα βλέπουν όλοι.Πάει και αυτό. Στο κάτω κάτω την πλάκα μας θέλαμε να κάνουμε,όχι να μαζέψουμε ό,τι τσ0ντ@ βρούμε γιατί είμαστε τρελά πορνοδιαστροφικοί!(αυτό φαίνεται και από τις pics του Pastelius!! :lol: :lol: :lol: ) Σας κάλυψα πλήρως?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση