kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Έφτιαξα αυτό το τόπικ με ένα και μόνο σκοπό: να σεβαστώ όλους όσους είτε (α) μπαίνουν στο νοιζ από την δουλειά τους (και φυσικά ΔΕΝ είναι αφεντικά), είτε (β) είναι γονέις και έχουν παιδιά στην εφηβεία! ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΩΤΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ (ΟΙ ΦΩΤΟ)!!! Και για αρχή... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: Σωστος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Τώρα τι θες να με κάνεις να παρατήσω την κιθάρα να αρχίσω το μπάσο;;; :lol: :lol: :lol: Που τις βρίσκετε να πάρει έχω σαρώσει το δίκτυο :lol: :lol: (μάλλον δεν ψάχνω καλά :lol: ) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Αυτήν για τον janick, που τον έχω κόψει για... αγριομέταλλο... :) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Έχεις κάτι σε κόκκινο;; :roll: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Πάρε αυτό και βλέπουμε... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 μισο λεπτο,γινομαστε μαρτυρες μιας αδικιας εδω!!!καμια φωτο με κιθαρες δεν εχεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Σα δεν ντρεπεστε... :evil: (μας κα$%^σατε νυχτιατικα) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Κιθάρες δεν έχω αλλά για σένα έχω ΖΕΒΡΑ+ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 stavrilian πάρε και τα "μελανούρια" σου... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση