Προς το περιεχόμενο

Πως χρησιμοποιώ το speaker emulated output σε Blackstar ht40;

ventrix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω για να μην πάθει ζημιά ο ενισχυτής; Το manual λέει για "σιωπηλή" ηχογράφηση να βάλω το master volume στο 0 και τον ενισχυτή σε standby mode. Δεν μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά τον ενισχυτή μου (σε νορμαλ ένταση) και μεσω της emulated εξόδου να στέλνω το σήμα και αλλού (κάρτα ήχου ή κονσόλα);

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το χρησιμοποιείς και έτσι όπως λές και φυσικά για να στείλεις σήμα όπου αλλού θέλεις (κάρτα ήχου ή κονσόλα).

όχι άλλο κάρβουνο!!!

ποιον έχεις συγκεκριμένα?

το emulated output είναι  ο καλύτερος λόγος να πάρει κάποιος blackstar!

φοβερες ηχογραφήσεις με αυτό! νομίζω όμως πως στο ht1r που είχα το μεγάφωνο δεν έπαιζε ταυτόχρονα με τη λειτουργία αυτή.

www.thedamnationproject.com

έχω αυτόν που λέω στον τίτλο...(ht 40). Τον έχω 4 χρόνια και κυριολεκτικά τον έχω ευχαριστηθεί και στο σπίτι και στα λάιβ και δύσκολα θα τον αλλάξω. Χθές σταμάτησε να παίζει και το μόνο διαφορετικό που έκανα ήταν ότι την προηγούμενη μέρα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το emulated output για ηχογράφηση που ομολογουμένος με εντυπωσίασε με την ποιότητα του ήχου. Την επόμενη μέρα ο ενισχυτής δεν έπαιζε και ήθελα να μάθω αν έκανα κάτι λάθος ή είναι τυχαίο γεγονός. Την προηγούμενη έπαιζε κανονικά και μετά την ηχογράφηση...η οποία έγινε με το standby on και το master volume στο 2 χωρίς βέβαια να ακούω από τον ενισχυτή. Τελικές λάμπες άλλαξα το καλοκαίρι...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου