longshadow Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Εμένα μου θύμισε λίγο Λάκη Παπαδόπουλο... O ηχος του ολου πολυ ωραιος και ο ηχος του σολου το ιδιο,για τα γουστα μου ο πιο καλος που εχω ακουσει απο εσενα. +10 Όχι μόνο ο ήχος, μου άρεσαν κι αυτά που έπαιξες, ακολουθούσαν ωραία τις συγχορδίες. Ο συνολικός ήχος είναι σαφώς βελτιωμένος. Το μπάσο όπως ειπώθηκε είναι ανύπαρκτο στη μίξη και η φωνή έχει κάποιες περίεργες καταλήξεις. Πέρα από αυτά το βρήκα πολύ καλό. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Το μπάσο όπως ειπώθηκε είναι ανύπαρκτο στη μίξη και η φωνή έχει κάποιες περίεργες καταλήξεις. Λοιπόν κάποια στιγμή, λίαν συντόμως, θα το ξανατραγουδήσω (μάλλον ψιθυριστά ::)), θα βγάλω τα delay από τις ρυθμ. κιθάρες και θα ΔΥΝΑΜΩΣΩ το μπάσο. Ο Λάκης, πάντως, απ τους αγαπημένους μου Έλληνες τραγουδοποιούς. Ευχαριστώ Σπύρο και Γιώργο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν κάποια στιγμή, λίαν συντόμως, θα το ξανατραγουδήσω (μάλλον ψιθυριστά ::)), θα βγάλω τα delay από τις ρυθμ. κιθάρες και θα ΔΥΝΑΜΩΣΩ το μπάσο. Quote στον εαυτό μου...... ;D ;D ;D Τό'πα και τό'κανα. Έκανα ότι λέω παραπάνω (και μερικά ακόμα) και το ξανανέβασα. Τώρα όποιος θέλει να το ξανακούσει το λινκ υπάρχει στο πρώτο ποστ αλλά και εδώ: https://soundcloud.com/cigaret13/the-beach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Quote στον εαυτό μου...... ;D ;D ;D Τό'πα και τό'κανα. Έκανα ότι λέω παραπάνω (και μερικά ακόμα) και το ξανανέβασα. Τώρα όποιος θέλει να το ξανακούσει το λινκ υπάρχει στο πρώτο ποστ αλλά και εδώ: https://soundcloud.com/cigaret13/the-beach Για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, το κομμάτι ανέβηκε level. Εύγε. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, το κομμάτι ανέβηκε level. Εύγε. Αφιερωμένο....... ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=CtQgGJH-s40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Αφιερωμένο....... ;D ;D ;D Now you're talkin' Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Αφιερωμένο....... ;D ;D Now you're talkin' Εντάξει, οι επιρροές .... φαίνονται! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Πιστεύω πως βελτιώθηκε το κομμάτι Φώτη! Και τα φωνητικά βγήκαν καλύτερα και το μπάσο έδωσε έναν ωραίο τόνο. Οι ρυθμικές μια χαρά μου ακούγονται κι έτσι. ;) Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Δημήτρη, thanks... :) Στράτο ο Πετρέλης είναι legend :o, φυσικά και με έχει επηρεάσει 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Στράτο ο Πετρέλης είναι legend :o, φυσικά και με έχει επηρεάσει 8) Όλους μας Φώτη. ;D ;D ;D ;D ;D Είναι όντως καλύτερο το κομμάτι έτσι! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση