Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Τεράστια βελτίωση! :) Χαλαρά όμως τεράστια βελτίωση και δεν σου κρύβω ότι είναι πολύ όμορφο να βλέπεις/ ακούς την εξέλιξη ενός μουσικού 8) Και μόλις νοιώσεις έτοιμος (που νομίζω ότι είσαι) να ακούσουμε και εσένα* ;) * Όχι covers, τον Δημήτρη. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2014 Χαλαρά όμως τεράστια βελτίωση και δεν σου κρύβω ότι είναι πολύ όμορφο να βλέπεις/ ακούς την εξέλιξη ενός μουσικού 8) Και μόλις νοιώσεις έτοιμος (που νομίζω ότι είσαι) να ακούσουμε και εσένα* ;) * Όχι covers, τον Δημήτρη. Terry σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :D Μακάρι κάποια μέρα να γίνω μουσικός...πολύ θα το ήθελα. :) Πρέπει είναι η αλήθεια να ανεβάσω κάτι δικό μου. Σας έχω ζαλίσει στα cover... :-X Δεν μπορώ όμως να γράψω μπασοτύμπανα (έλλειψη εξοπλισμού και μουσικής κατάρτισης) οπότε τα κομμάτια θα είναι λειψά και γι' αυτό δεν αποφασίζω να τα γράψω. Ιδέες βέβαια υπάρχουν. Μακάρι να μπορέσω να τις υλοποιήσω. :) Και πάλι ευχαριστώ Τέρρυ!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση