Xrhstosss Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ενα keyboard και τις προάλλες δοκίμασα να το συνδέσω με λαμπάτο ενισχυτή κιθάρας. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο απ'ότι περίμενα. Η ερώτησή μου είναι αν τυχόν μπορει να υπάρξουν προβλήματα στον ενισχυτή της κιθάρας καθώς έχω ακούσει οτι οι λαμπάτοι ειναι υπερευαίσθητοι( + το οτι ο συγκεκριμένος είχε καεί πρόσφατα εντελώς ξαφνικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2014 Τιποτα δεν θα παθει. Αλλα τα keyboards/synths ειναι stereo οργανα, κι εσυ τωρα ακους το keyboard σου mono, και μονο γι αυτο χανεις πολλα απο τον ηχο του και τα εφε του. Καλυτερα να το συνδεσεις σε 2 active monitors ή σε καποιο stereo συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xrhstosss Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2014 Εκτος κι αν το keyboard σου ειναι ενα Hammond C3 και ο ενισχυτης σου Marshall, και θες να δοκιμασεις τον "beast" early 70s ηχο του Jon Lord, οποτε, προχωρα αφοβα. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 To ειχαμε συζητησει και παλαιοτερα. Νομιζω αξιζει τον κοπο για τα ιδιαιτερα ηχοχρωματα που μπορει να αποδωσει, οπως πχ εκανε ο Lord και πολλοι αλλοι, ειδικα με "κλασσικα" πληκτρα οπως Hammond και Rhodes. http://www.noiz.gr/index.php?topic=166365.0 Aν ομως θες εναν ενισχυτη ωστε να ακους το οργανο σου "σωστα" και στο πληρες το δυνατοτητων του θες καποια αλλη λυση (stereo κατα προτιμηση) οπως σου εγραψε ο Waterfall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 καθώς έχω ακούσει οτι οι λαμπάτοι ειναι υπερευαίσθητοι Λαθος εχεις ακουσει. Κατα τα αλλα ισχυουν αυτα που λεει ο Waterfall-K www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 Εγώ τα synth τα συνδέω εδώ: :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 εγώ πάντα είχα το φόβο πως το σήμα του keyboard είναι πολύ δυνατότερο από της κιθάρας και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον ενισχυτή, δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχεις παρά να το μετρήσεις με ένα πολύμετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 ε ας μη το ρισκάρω... Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση