Σακης129 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας ξερει μηπως κανενας πως μπορω να συνδεσω το korg pa800 με το pc μου σαν midi?Το εχω συνδεσει με καλωδιο host usb και με καλωδιο midi απλα οταν παιζω κατι στο αρμονιο μου ακουγονται οι ηχοι που εχω στο αρμονιο και οχι οι ηχοι απο το kontakt 5 plugin που θελω...Ισως να χρειαζεται καμια ρυθμιση απο το αρμονιο την οποια δεν γνωριζω.Αν γνωριζει καποιος κατι ας βοηθησει Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 εχεις ριξει τους usb-midi driver της korg στο pc σου? Εχει διαδικασία. Συμβουλεψου το manual του korg. Οταν κανεις αυτο τοτε θα επιλεξεις στο kontakt η στο host προγραμμα που εχεις σαν midi inputs τα ports που θα βγουν για το pa800 (αμα εγκαταστησεις του drivers) λες και με midi καλωδιο. Το midi καλωδιο απο το midi out του pa800 που το σύνδεσες? Εχεις καρτα ήχου? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σακης129 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 ναι το εχω συνδεσει σε καρτα ηχου...Οσο για τα drivers τα εχω κατεβασει και τα εχω κανει εγκατασταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 ναι το εχω συνδεσει σε καρτα ηχου...Οσο για τα drivers τα εχω κατεβασει και τα εχω κανει εγκατασταση... Τοτε μαλλον πρεπει να επιλεξεις απο το kontakt στα options το midi device input η αντιστοιχα αν ανοιγεις το kontakt ως vst instrument απο καποιο αλλο προγραμμα π.χ cubase, το ιδιο στα options του cubase, αντιστοιχα θα επιλεξεις το port για το usb interface του korg η για το midi interface της καρτας. Στo midi in της καρτας ηχου ελπιζω να εχεις συνδεσει το midi ουt του korg. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σακης129 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 ναι ναι το εχω συνδεσει θα δοκιμασω αυτο με τα ports που μου ειπες.Σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 ναι ναι το εχω συνδεση θα δοκιμασω αυτο με τα ports που μου ειπες.Σε ευχαριστω πολυ για δες το , αυτο πρεπει να ειναι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σακης129 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Ενταξει ολα οκ εγινε.Ευχαριστω για την βοηθεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Ενταξει ολα οκ εγινε.Ευχαριστω για την βοηθεια σου χαιρομαι που βοηθησα. Μουχαχαχαχαχ λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση