Προς το περιεχόμενο

Xρωματα~

Johnny.T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραίο Τζόνι. Λίγο η φυσαρμόνικα ασυγχρόνιστη αλλά ίσα στο σημείο που μπορεί να εκληφθεί ως άποψη.

Εχεις απολυτο δικαιο,οπως ειπα ομως το αφησα ετσι απο τοτε που το εφτιαξα.Ολο θελω να δουλεψω καποιες παλιες ιδεες και ολο το τραιναρω.Ευχαριστω Ατρεου.

ωραία στιχάκια, ωραίο το στεφανάκι στα τύμπανα, ήθελε το κοντραμπασάκι του να παίζει κάτι σαν 1η - 5η, λίγο κλισέ η φυσαρμόνικα - θα προτιμούσα εναλλακτικά φλάουτο ή τρομπέτα!!!

ωραίο, γλυκό κομμάτι!

Οντως γλυκο οπως το λες και νομιζω γλυκο και για το σκοπο που γραφτηκε.Σε ευχαριστω Θαναση.

Βρε χαμαιλέοντα, τι διαμαντάκι είναι αυτό! Εντάξει, δεν είναι my cup of tea, αλλά για το είδος που κινείται, πολύ καλό. Έχεις ταλέντο ρε αλιήτη ;D. Μια ερώτηση μόνο, οι στίχοι δικοί σου είναι? Ξαναφτιάξτο με ΜΠΑΣΟ ;) και κάνα γύρισμα στα τύμπανα....Η παραγωγή πολύ καλή! Well done. Που την άκουσες την ασυγχρόνιστη φυσαρμόνικα βρε Σταμάτη....? ::) :-X

Οντως Φωτη ειχε αρεσει πολυ το κομματι τοτε σε κατι Δασκαλες μουσικης και γενικα σε αυτον τον κυκλο.Οντως φταιχνω διαφορα.Τα λαικα δεν τα ανεβαζω λογω φορουμ χαχαχαχα.Ναι Φωτη τα στιχακια δικα μου,αφου ειμαι κρυφοκουλτουριαρης και ας το παιζω Iggy Pop.xexexe.Εχει μπασο νομιζω απλα ισως ειναι χαμηλα αλλα δεν περνω και ορκο μιας και δεν θυμαμαι απο τοτε .Ξερω μονο οτι εχει δυο κιθαρες ακουστικες και μια απλη λουπα απο easy drummer.Oντως Η φυσαρμονικα σε κανα δυο φρασεις ειναι out.Αλλα ενταξει δεν ειμαι και ο sony boy williamson συμπαθατε με.

Θα το ξαναφτιαξω σε φαση.Σε ευχαριστω Γειτονα.

Το αυτο με το τσαι ;D και για μενα αλλα το κομματι ειναι ωραιο.

Και η "καθαρη" σου φωνη επισης πολυ καλη.

Ακομα και τα απλοικα,οπως εσυ τα χαρακτηρισες,κομματια σου εχουν τον τροπο σου και

βγαζουν κατι.Νομιζω το συγκεκριμενο θα χαλαγε με πολλα φρου-φρου.

Ωραιος Γεωργιε!

Γιωργη σε ευχαριστω και συνφωνω για τα πολλα φρου φρου ,δεν νομιζω οτι τα χρειαζεται.Οντως και εμενα μου αρεσει οπως εκατσε η φωνη μου σε αυτο και μαλιστα στον ελληνικο στιχο.

Εξαιρετικό, ειδικά για το λόγο που γράφτηκε. Έχω κάποιες ενστάσεις για τους στίχους (πρακτικο-τεχνικές, όχι ουσιαστικές) αλλά γενικά, σούπερ. Το' χεις και το ελληνικό όταν θέλεις μπαγασάκο...

ΡΕ Χαρη μια ζωη για τους στιχους μου τι λες.Νομιζω ειναι μια χαρα τα λογια ,Θυμαμαι μαλιστα η δασκαλα τους ειχε διαβαζει σε ενα μαεστρο και του ειχαν αρεσει τοσο ωστε ηθελε να το παιζει με την ορχηστρα ή κατι τετοιο αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τις λεπτομερειες .Εχω χασει και επαφες με την κυρια πλεον.Οι στιχοι παντως ετσι για την ιστορια γραφτηκαν σε δυο λεπτα μετα απο μερικα ποτηρακια μακεδονητικο τσιπουρο θυμαμαι.Νταξει ισως ηταν λιγο παραπανω απο μερικα ,αλλα παντως γραφτηκαν.χαχαχχα

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ρε γκρινιάρη, δεν είπα ότι είναι κακοί οι στίχοι, ίσα-ίσα μια χαρά είναι στο κόνσεπτ που γράφτηκαν. Σε κανα-δυό σημεία μόνο ήθελαν να τους ταλανίσεις λίγο παραπάνω.

Something Wicked This Way Comes

johnny, ειμαι απολυτα ικανοποιημένος απο αυτο που ακουσα. 

Απο όλες τις απόψεις.

Ειναι πολύ καλο.

Μου αρεσε και η ερμηνεία σου και ο ήχος.

εύγε!

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

johnny, ειμαι απολυτα ικανοποιημένος απο αυτο που ακουσα. 

Απο όλες τις απόψεις.

Ειναι πολύ καλο.

Μου αρεσε και η ερμηνεία σου και ο ήχος.

εύγε!

Σε ευχαριστω πολυ Κωστα να εισαι καλα!

If I don't doit somebody else will

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου