Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 πριν κανα 8μηνο ο Vagabond που ειχε φτιαξει αυτο το οργανακι ειναι απο κουτι μπισκοτων το scale ειναι gibson μειον 2 ταστα και Radius και αλλες τετοιες λεπτομεριες δεν υπαρχουν γιατι δεν χρειαζονται :P ο μαγνητης ειναι ενας φτηνος telecaster(bridge) το κουρδισμα ειναι G - D - G - B εδω παιζω το too much alcohol του J.B. Hutto A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2014 Και το τζακι και η φωνη και το μπισκοτακι,τα παντα ολα πολυ ωραια. Πολυ δυνατος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2014 Σούπερ παίξιμο, σούπερ ερμηνεία και όλα vintage correct. Το 'χεις Σάκη. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2014 μου εφτιαξες τη μερα....μπραβο! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2014 παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια :) μου δινετε μεγαλο θαρρος οσο αφορα το θεμα φωνη/ερμηνεια γιατι νιωθω οτι ειμαι για μπαζα :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2014 μου δινετε μεγαλο θαρρος οσο αφορα το θεμα φωνη/ερμηνεια γιατι νιωθω οτι ειμαι για μπαζα :P Άσε τα σαχλά. Ήσουν μια χαρά. Την ιστορία σου την λες και την λες καλά. Την επόμενη που θα σαι και πιο χαλαρός, θα σαι ακόμα καλύτερα. Με άρεσε(ς) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2014 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση